Jste zrádci národa! Jste! nedala se zastavit Samková a citovala děsivé informace

30.04.2019 10:36

Poprvé o zrádcích národa promluvila advokátka Klára Samková ve chvíli, kdy došlo k útoku na poslance Dominika Feriho (TOP 09). „To se tak stává, že zrádci národa dostávají přes ústa,“ nechala se slyšet. Tehdy na ni zareagovala novinářka Saša Uhlová. Samková však nyní své tvrzení zopakovala.

Jste zrádci národa! Jste! nedala se zastavit Samková a citovala děsivé informace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klára Samková

„Klára Samková nasdílela fejkový komentář Dominika Feriho. Napsala k tomu: ‚To se tak stává, že zrádci národa dostávají přes ústa...‘ Fejkový znamená, že ten komentář nenapsal on (aby náhodou při sdílení nedošlo k nějaké mýlce), ale někdo, kdo si založil profil s jeho jménem. Tehdy v roce 2017 o tom vyšlo několik článků,“ poznamenala k Samkové Uhlová.

Anketa

Chcete, aby Babiš skončil za Čapí hnízdo v kriminále?

10%
78%
hlasovalo: 14771 lidí

„Její příspěvek má 1600 sdílení, převážně nekritických. V diskuzi se našli lidé, kteří ji opakovaně upozornili na to, že šíří hoax, dávali jí tam i odkaz na článek, kde se to vysvětluje. Ona na to reagovala mimo jiné takto: ‚Jinak bych prosila všechny, kdo tady tvrdí, že je něco fejk. Jak prokážete, že označení něčeho – čehokoliv – za fejk, není fejk? V době postinformační? Děkuji za poučení...‘ V komentářích pod fotkou se objevují výkřiky, že dostal málo, stejně tak to komentují lidé, kteří příspěvek sdílí. Pak jsou ti, kteří na argument, že to není pravda, klidně napíšou, že sice není, ale mohla by být, takže si to napadení zasloužil. Existuje proti tomu nějaká obrana?“ okomentovala tehdy Uhlová.

„Nedávno mi tady kdekdo spílal, když jsem mluvila o zrádcích národa. Takže znova: je mi totálně šumák, jestli se do mě opět začne navážet, že se zviditelňuji: všichni, opakuji VŠICHNI politici, kteří aktivně nebojují proti islámu, jsou zrádci národa a svých voličů. A teď do mě...“ zopakovala své tvrzení Samková.

„Srí Lanka: Vyšetřování atentátů se přeměnilo ve státní skandál. Nitky vedou do vrcholných míst. Obchodník, jehož 2 synové se odpálili, udržoval víc jak dobré vztahy s nejvyššími představiteli státu. Přitom už 2 roky bylo poukazováno ze zahraničí na nebezpečí útoků, které existuje. ‚Bojovníci‘ IS se vraceli na ostrov, jejich předešlé působení nebylo trestným činem, a proto ani nebyli stíháni. Avíza tajných služeb, vyslaná ze zahraničí, poukazující na to, že dojde k útoku, byla opakovaná, adresovaná několika ministerstvům a končila ‚v šuplíku‘. To poukazuje na prorůstání vlivu jistých skupin do státní správy. No a u nás máme pana Hamáčka a paní Šiklovou,“ dodala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…