Jyrko s pyskem, americký ministře. Po vystoupení v ČT dostal Jiří Dienstbier zle naloženo

31.08.2016 7:44

Vystoupení ministra Jiřího Dienstbiera v Událostech, komentářích České televize, kde obhajoval současnou vládní politiku migrace, nadzvihlo podnikatele a pražského exstarostu Zbyňka Passera. Ten se na svém facebooku naštvaně rozepsal o „lenním americkém ministrovi“, nazývaném „Jyrka s Pyskem“.

Jyrko s pyskem, americký ministře. Po vystoupení v ČT dostal Jiří Dienstbier zle naloženo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Dienstbier

Dienstbier je podle Passera „lenní americký ministr neexistujícího českého ministerstva pro lidská práva (rozuměj pro transfer práv od občanů platících daně k cizincům a pro ořezávání ústavních práv ve prospěch práv privilegovaných zájmových a nátlakových skupin)“.

V ČT se prý snažil uchlácholit národ, že vláda má migraci pod kontrolou a začleňování nově příchozích šlape jak hodinky.

Podařil se mu podle Passera husarský kousek, když současné muslimské imigranty přihodil do jednoho pytle se skupinami, které se sice začlenily bez problémů, jenže jsou úplně jiné. „Po desetiletí před jeho nástupem do zbytečné funkce přicházející Slováci, Ukrajinci, Rusové, ba i ostraváci, brňáci a další kabrňáci v Praze z kulturních či náboženských důvodů nevyhazují do vzduchu nákupní galerie a nepodřezávají prodavačky při nedělních nákupních mších,“ připomněl podnikatel.

Ministr zvaný „Jyrka s Pyskem“ prý dokonce osobně zamezí, aby muslimští imigranti přicházející do ČR vytvořili ghetto. Dokonce prý všichni mají bezpečnostní prověrky. „Tady mě napadá drzý dotaz: V Německu a Francii prověrky neměli? Jsou jejich kontrarozvědky horší než naše? Že pod smyšlenými jmény v uprchlických táborech v klidu dleli a Evropou se s falešnými doklady toulali „bezpečnostně prověření“ frontoví bojovníci Islámského státu se statutem uprchlíka dle ženevských konvencí, který následně spáchá pečlivě připravený teroristický útok,“ připomněl Passer.

Poté skončil rýpnutím do Dienstbiera, který si podle něj masami migrantů chce vytvářet nové voliče, tak jako někteří politici v západní Evropě. „Tady Jyrka je sociální inženýr. Ryzí neomarxista. Jitřenka a nositel Osvícení, v rámci něhož by mimo jiné čerství cizinci bez občanství a bez práce mohli volit v českých volbách,“ dodává posměšně.

Celý komentář Zbyňka Passera:

Lenní americký ministr neexistujícího českého ministerstva pro lidská práva (rozuměj pro transfer práv od občanů, platících daně k cizincům a pro ořezávání ústavních práv ve prospěch práv privilegovaných zájmových a nátlakových skupin) chlácholí v ČT24 prostý lid, řkouce, že jím řízený migrační proces v ČR šlape jako hodinky.

Podařil se mu v pravdě husarský kousek - po desetiletí před jeho nástupem do zbytečné funkce přicházející Slováci, Ukrajinci, Rusové, ba i ostraváci, brňáci a další kabrňáci v Praze z kulturních, či náboženských důvodů nevyhazují do vzduchu nákupní galerie a nepodřezávají prodavačky při nedělních nákupních mších (Češi neznají kostely, koří se slevám a místo fronty na hostii upřednostňují frontu na zlevněnou prošlou voňavku).

Žije tu na půl milionu cizinců (sic!). A nic. No. Navíc - Jyrka s Pyskem dokonce zamezí, aby oněch osm příchozích kvótařů vytvořilo nebezpečné gheto! Není se čeho bát. Máme přece bezpečnostní prověrky!

Tady mě napadá drzý dotaz: V Německu a Francii prověrky neměli? Jsou jejich kontrarozvědky horší, než naše? Že pod smyšlenými jmény v uprchlických táborech v klidu dleli a Evropou se s falešnými doklady toulali "bezpečnostně prověření" frontoví bojovníci Islámského státu se statutem uprchlíka dle ženevských konvencí, který následně spáchá pečlivě připravený teroristický útok.

Tady Jyrka je sociální inženýr. Ryzí neomarxista. Jitřenka a nositel Osvícení, v rámci něhož by mimo jiné čerství cizinci bez občanství a bez práce mohli volit v českých volbách.

Koho by asi volili, co, štědrý Jyrko?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…