K nevíře: Toto si lidé posílají o Michalu Horáčkovi, kandidátovi na Hrad

30.05.2016 13:12

Textař Michal Horáček se po svém rozhovoru pro DVTV stal prezidentským kandidátem pražské kavárny číslo jedna, což z něj udělalo terč legrácky lidí na sociálních sítích. Ti totiž nelenili a jali se připomenout některé Horáčkovy někdejší prohřešky proti dobrému vkusu.

K nevíře: Toto si lidé posílají o Michalu Horáčkovi, kandidátovi na Hrad
Foto: Hans Štembera
Popisek: Textař Michal Horáček

Poté, co se do Horáčka pustil prezident Zeman, který uvedl, že vůbec neví, kdo to je, a zdůraznil, že je Horáček miliardář a bývalý vlastník Fortuny, se objevila na Facebooku skupina, která připomíná další Horáčkův neduh.

Deník Aha! totiž takřka na den přesně přede dvěma lety přinesl krátký článek, ve kterém jeho reportéři chytili Horáčka, kterak olizuje lžičku od kávy. Což je podle někdejšího mluvčího Václava Havla přestupek proti správné etiketě.

Miliardáře Horáčka, jak v článku připomínají, kvůli této události tehdy redaktoři zpovídali a ten jim sdělil, že kdyby byl sám, nikdy by si něco takového nedovolil.

Od pondělního dopoledne má tento dva roky starý článek bulvárního deníku Aha! facebookovou stránku, která již začíná žít vlastním životem a s hashtagem #tymlizckaru se šíří dál.  

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…