K zblití, zločinci? Skandální FOTO Jany Nečasové-Nagyové „jede“ dál: Žena Milana Knížáka, doktor Macek. Padl dokonce vtip

21.06.2017 9:35

Účast Jany Nečasové-Nagyové na oslavě 76. narozenin exprezidenta Václava Klause v jeho Institutu na pražské Hanspaulce vzbudila vlnu nevole. Nečasová se totiž omlouvá ze soudních přelíčení, kvůli tomu, že je dle svých slov nemocná. Na zveřejněnou fotografii nyní zareagovali někdejší ředitel analytického odboru Úřadu vlády Jiří Sezemský na serveru Forum24.cz i bývalý politik za ODS Miroslav Macek.

K zblití, zločinci? Skandální FOTO Jany Nečasové-Nagyové „jede“ dál: Žena Milana Knížáka, doktor Macek. Padl dokonce vtip
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nečasová s manželem

„Jana Nečasová k soudu nechodí, protože je prý nemocná. Jak vidno, bude to hodně vážná nemoc,“ rýpl si komentátor Respektu Ondřej Kundra. 

Kundra však v souvislosti s oslavou zkritizoval nejen Nečasovou, ale i prezidenta Miloše Zemana. „Poté, co nechtěl vyznamenat parašutisty, nešel prezident kvůli únavě do krypty. Místo toho šel pařit ke Klausovi, kde to teklo proudem,“ uvedl.

Anketa

Je Babišův projekt Elektronické evidence tržeb (EET) úspěšný?

79%
21%
hlasovalo: 7568 lidí

„Lidé se většinou posmívají různým televizním a jiným šamanům, kteří vás na dálku uzdraví i z těch nejvážnějších chorob. Poté, co takto zapůsobila na Janu Nagyovou Nečasovou pozvánka na narozeniny Václava Klause a z těžce nemocné ženy, která není schopna dojít ani k soudu, se stala veselá žena kypící zdravím, těmto posměváčkům, doufám, sklapne,“ uvedl k celé kauze Miroslav Macek na svém webu.

Původní text ZDE.

Podle Jiřího Sezemského nikdo z ostražitých mediálních drábů, kteří Nečasovou na soukromé akci zachytili, neřešil, kdy měla ukončenou neschopnost. „Veřejný soud byl opět vynesen jednoznačně. Přitom zpovídat by se měl někdo jiný,“ uvedl.

„Stačilo si přitom ověřit, že nemocenská Nečasové skončila 8. června a nejbližší soudní řízení je v září, a bylo by po bulvární senzaci. Reakce části mediální scény, zejména tzv. šlachtonovinářů, však nasvědčuje tomu, že se stále nesmířili s tím, že po čtyřech letech od razie na Úřadu vlády podpořené gigantickými policejními manévry, dosud nejsou k mání žádné hmatatelné výsledky v podobě pravomocných rozsudků,“ dodal Sezemský.

Původní text ZDE.

„To je tedy ‚sešlost‘, docela na zblití,“ podotkl pak k sešlosti kriticky glosátor Petr Sedláček.

„Klausova narozeninová oslava tak trochu připomínala sraz chovanců nápravného zařízení,“ rýpl si také reportér České televize David Havlík.

A na jejich slova zareagovala manželka exšéfa Národní galerie Marie Knížáková. Podle ní jsou oba muži představiteli současného marasmu. 

„Pane Petře Sedláčku, glosátore, připomínám Vám Váš výrok ze 26. 10. 2016 – Je k neuvěření, že zatímco se ve světě dějí věci, u nás, jako na potvoru, žijeme žabomyšími válkami. To bylo v minulém roce. 20. 6. 2017 jste se vyjádřil k narozeninám exprezidenta Václava Klause: ‚To je tedy ‘sešlost‘, docela na zblití.‘ Nejsou náhodou ‚na zblití‘ Vaše komentáře?“ napsala nejprve vůči Sedláčkovi.

„Pane Davide Havlíku, reportére ČT, jestli jsou Vaše komentáře v Reportérech tak objektivní jako Vaše komentování narozeninové oslavy Václava Klause ('Klausova narozeninová oslava tak trochu připomínala sraz chovanců nápravného zařízení'), doporučuji ČT, aby se Vás urychleně zbavila. Nepatříte do médií, ale na pavlač,“ uvedla s tím, že oslavy se sama zúčastnila.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…