KSČM posílá do politiky zločinná individua, zlobí se romský aktivista Holomek

03.03.2013 6:37

Vedení KSČM se programově nezřeklo zločinů komunismu. Podle předsedy nevládní organizace Společenství Romů na Moravě Karla Holomka z toho stranu usvědčuje její personální politika. Na své volební kandidátky nominuje bývalé konfidenty StB, politruky pohraniční stráže nebo učitelky, které nejsou schopny přiznat zločiny komunismu.

KSČM posílá do politiky zločinná individua, zlobí se romský aktivista Holomek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu KSČM bylo veselo

Tito lidé nebyli řadoví členové šedé zóny totality, kteří se museli podřizovat podpoře režimu. Jednalo se o aktivní účastníky reálné politiky komunistického režimu.

Svou prací a přístupem umožňovali konání zločinů

Dnes možná z postů vysokých funkcí na hejtmanství krajů prohlašují, že neškodili a jen konali svou práci. Podle Holomka to ale jsou pokrytecké lži. Svou prací a přístupem umožňovali konání zločinů.

Holomek na blogu na serveru Aktuálně.cz uvádí, že KSČM zamořuje aktivní politickou scénu zcela nepřijatelnými individui. Prý se tak ukazuje, že strana není a nikdy nebyla demokratickou stranou, za kterou se prohlašuje.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…