Kalousek: Babiš je šílenec, který pilotuje naše letadlo. Letušky roznášejí příděly. My počítáme, kdy spadneme

17.09.2020 12:45

Byl zlomen další rekord. V Česku za jediný den přibylo přes dva tisíce nově nakažených koronavirem. Miroslav Kalousek promlouvá. Českou republiku podle něj řídí šílenec. Jmenuje se Andrej Babiš (ANO).

Kalousek: Babiš je šílenec, který pilotuje naše letadlo. Letušky roznášejí příděly. My počítáme, kdy spadneme
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

V porovnání se situací na jaře dnes v Česku přibývají koronavirově pozitivní osoby přímo raketovým tempem. Zatímco v dubnu přibývalo přibližně kolem 300 koronavirových případů za den, dnes je to sedmkrát víc. Roste také počet lidí, kteří musí být kvůli nemoci covid-19 hospitalizováni. Bohužel narůstá také počet lidí, kteří s koronavirem umírají. Vedou se debaty, zda umírají na koronavirus či s koronavirem, ale tak či tak, nemoc covid-19 lidem život ztěžuje.

Anketa

Bojíte se COVIDu-19? (Ptáme se od 16.9.2020)

41%
59%
hlasovalo: 21104 lidí

Podle předsedy poslaneckého klubu TOP 09 Miroslava Kalouska České republice v této složité situaci škodí, že ji řídí „šílenec“. Má na mysli předsedu vlády Andreje Babiše.

„Sedíme v letadle, které pilotuje šílenec netušící, kde má pedály a knipl. Letušky roznášejí mimořádné příděly a šílenec tvrdí, že ,,situace je výtečná”. Polovina z nás je spokojená, protože se těší na příděly, ta druhá polovina může jen počítat, kdy spadneme,“ varoval na sociální síti Facebook Kalousek.

Stojí v čele české vlády šílenec? Podle Kalouska ano

relatedarticles title="Psali jsme:" articles="637376,637373,637372,637369" /}

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…