Kalousek je blbec s IQ houpacího koně. Lezl Helence do zadku, napsal manžel zpěvačky Vondráčkové

14.09.2017 6:51

Poté, co si teplický radní Dominik Feri (TOP 09) povšiml toho, že byl zrušen koncert zpěvačky Heleny Vondráčkové v Opavě a okomentoval to na svém facebookovém profilu, nastala mela. Přidal se totiž i šéf topky Miroslav Kalousek a následně přinesl vysvětlení manžel zpěvačky Martin Michal.

Kalousek je blbec s IQ houpacího koně. Lezl Helence do zadku, napsal manžel zpěvačky Vondráčkové
Foto: Karel Sikora
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek na Velehradě

„V naší zemi se dějou nevídaný věci,“ napsal nejprve na Twitteru pod fotografii oznamující zrušení koncertu Heleny Vondráčkové mladý politik Feri. Na to zareagoval Kalousek. „Především nevím, proč se tomu říká koncert. Na koncertě jsem byl například včera v Rudolfinu. Tahle trapná show není koncert, ale estráda,“ podotkl.

Feri pak ještě obrázek zveřejnil na svém facebookovém profilu, kde napsal: „Nevídaný. Tohle je podobně pravděpodobný, jako že zamrzne peklo nebo skončí seriál Ulice.“

Anketa

Věříte, že se Juncker zasadí o to, abychom měli stejně kvalitní potraviny jako Západ?

2%
98%
hlasovalo: 11323 lidí

„Dominik Feri a Miroslav Kalousek, to je fakt třída. IQ houpacího koně. Blbec, co sdílí lživý příspěvek je fakt hoden nástupu do Sněmovny (léčebny),“ rozčílil se následně na svém facebookovém příspěvku Martin Michal, manžel zpěvačky Vondráčkové.

„Pamatuji si situaci, kdy Kalousek Helence lezl do zadku tak, až to bylo trapné. Toho může opět volit snad jen negramot,“ dodal. A rozhořela se také diskuze. 

Celá diskuze bude mít zřejmě dohru. Martin Michal vyzval oba muže k omluvě a voliče k tomu, aby tyto „lháře a politické prostituty“ u voleb ignorovala. Vysvětlil také celou situaci, jak se z jeho pohledu odehrála.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…