Kalousek je nejlepší! Fanoušci šéfa TOP 09 se houfují a opěvují svůj idol

03.03.2016 10:44

Do složité doby rozhodného ministerského předsedu. Takové je heslo nově vzniklé facebookové komunity Miroslav Kalousek premiérem.

Kalousek je nejlepší! Fanoušci šéfa TOP 09 se houfují a opěvují svůj idol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Miroslav Kalousek

„Nemusíte ho mít rádi, nemusíte s ním vždy souhlasit a nemusí vám být sympatický. Ale je to jediný člověk, který to dokáže. Jediný člověk naší politické reprezentace, který je dostatečně odborně fundovaný, dostatečně politicky zkušený a dostatečně důsledný v prosazování svých rozhodnutí, aby mohl naši zemi provést obtížnými časy, které nás čekají,“ píše se v informacích o stránce, která propaguje předsedu TOP 09 Miroslava Kalouska. 

Stránka, která rozhodně nešetří superlativy na osobu Miroslava Kalouska, je v provozu zhruba měsíc a líbí se více než třem stovkám lidí. Naleznete ji ZDE.

„Svoboda není o lhostejnosti. Další z důvodů, proč by to měl být právě on. Miroslav Kalousek premiérem,“ reagují administrátoři stránky na Kalouskův výrok ohledně 17. listopadu. „Komunisté v klubech KSČM, ČSSD, ANO a KDU-ČSL dnes přejmenovali 17. listopad. Symboly polistopadového vývoje kácejí tito ‚politici‘ stejnou rychlostí, jakou zavádějí v naší zemi represe a šmírování,“ řekl včera Kalousek poté, co poslanci přejmenovali Den boje za svobodu a demokracii na Mezinárodní den studentstva a den boje za svobodu a demokracii. 

Další oslavná óda zazněla na facebookové stránce před pár dny. „Ještě není pozdě. Ještě jsou lidé, kterým na naší zemi záleží. Lidé, kteří chtějí svobodně žít, pracovat a rozhodovat se. Chtějí být zodpovědní za sebe a své blízké. Lidé, kteří totéž chtějí i pro ostatní. Abychom si svobodu uchovali, potřebujeme politiky, kteří jsou ochotni se o ni poprat. O jednom víme. Podporujeme ho. Teď. Hned. Přidejte se. Ještě není pozdě. Ale za pět minut dvanáct,“ píše se.

Propagátory stránky jsou mimo jiné volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček či poslanec Petr Gazdík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…