Kalousek popřál na síti hezké Velikonoce. A přišla tato reakce

19.04.2014 15:52

Místopředseda TOP 09 a bývalý ministr financí Miroslav Kalousek na svém profilu na Facebooku popřál lidem veselé Velikonoce. A to i těm, kteří ho nemají rádi. Reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat.

Kalousek popřál na síti hezké Velikonoce. A přišla tato reakce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

„Přeji všem, kteří mě mají rádi, i všem, kteří mě rádi nemají, krásné a požehnané Velikonoce,“ vzkázal lidem Kalousek.

„Pane Kalousek, také Vám přejeme krásné Velikonoce a chci Vás ujistit, že rádi Vás opravdu máme. Berte to tak, že byly doby, kdy za vše mohl americký brouk, no a dnes opravdu za VŠE můžete Vy. Kdyby mohli, nasadili by Vám psí hlavu. Takže hodně sil do dalšího boje a Velikonoce si užijte,“ odpověděl mu jeden z uživatelů Facebooku.

A nebyl jediný, Kalouskův příspěvek záhy zahltily povětšinou kladné reakce, v nichž mu lidé děkují a také přejí klidné prožití svátků. „Pane Kalousku, i Vám pohodové Velikonoce. Na rozdíl od většiny jste můj oblíbenec, protože jste inteligentní (a vtipný) politický matador. Tak hodně zdraví!“ stojí v jednom z nich. „Vaše příspěvky mi téměř vždy vykouzlí úsměv na tváři, díky za ně!“ píše další uživatelka Facebooku.

Na rozdíl od Kalouskových příspěvků, které se věnují výhradně politice, si jeho velikonoční přání vysloužilo už více jak tisíc „lajků“ a přes sto komentářů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…