Kalousek vrací úder Zemanovi: Šašci se usídlili na hradech

01.04.2016 14:20

Miroslav Kalousek se obořil proti tweetu prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka, který uveřejnil prezidentova slova ve smyslu, že Kalousek je šašek. Což si předseda opoziční TOP 09 nenechal líbit a hned zareagoval.

Kalousek vrací úder Zemanovi: Šašci se usídlili na hradech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Původně bylo shromáždění svoláno na Hradčanské náměstí, ale policie měla rozkaz na něj účastníky nevpustit. Někteří se s tím smířit nechtěli

„Pokud jde o pana Kalouska, až se budu chtít podívat na dobrého šaška, půjdu do cirkusu,“ řekl dnes Zeman v průběhu své návštěvy Vrchlabí, což uveřejnil jeho mluvčí na svém twitteru.

„V cirkusech jsou klauni. A těch je nedostatek. Máme však přebytek šašků. Ti v cirkusech nejsou, usídlili se na hradech,“ oponoval Zemanovi Kalousek na svém twitteru.

A přestřelka dále pokračuje, jelikož Ovčáček na svém twitteru zveřejnil fotografii s nápisem „Tady je Schwarzenbergovo“ na stěně budovy ve Vrchlabí a posteskl si nad tím, že bývalý ministr zahraničí již nic jiného nemá.

„Nebohý čestný předseda TOP 09. Už jen toto mu zůstalo,“ napsal mluvčí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…