Kalouskova perná neděle. U Moravce se střetne s odborářem i Švejnarem

18.11.2012 10:54

V nedělních Otázkách Václava Moravce se střetne ministr financí Miroslav Kalousek a předseda Asociace samostatných odborů Bohumír Dufek. Pozván je i profesor ekonomie Jan Švejnar. Debatovat se má nejen o škrtech v rozpočtu, ale také třeba o potírání černého trhu s alkoholem.

Kalouskova perná neděle. U Moravce se střetne s odborářem i Švejnarem
Foto: tan
Popisek: Miroslav Kalousek v Partii na Primě

Debata by se měla točit především kolem vládních ekonomických zákonů, zejména daňového „balíčku“, který nyní zamířil do Senátu. Diskutéři se však nejspíš nevyhnout ani sobotním protivládním protestům, které se odehrávaly pod taktovkou odborů.

Probrat by se měla i nejnovější iniciativa Evropské komise, která prosazuje čtyřicetiprocentní kvóty pro ženy ve vedení podniků. K tomu jistě bude mít co říci majitelka kosmetické firmy Rior Eva Štěpánková.

V druhé části pořadu se  bude řešit situace v podniku Lesy ČR, vystoupit by měl šéf dozorčí rady podniku a člen Národní ekonomické rady vlády Miroslav Zámečník. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…