Kalouskův poslanec zúčtoval s Velebou: Lidem neimponují Zemanovy sprostoty

08.11.2014 17:46

Senátor Jan Veleba (SPO) dlouhodobě hájí prezidenta Zemana před „žlučovitými médii“ a „pražskou kavárnou“. Lidé ve středních i menších městech a lidé z venkova prý stojí za svým prezidentem. A to i v okamžiku, kdy se velmi vulgárními výrazy pokusil nastavit zrcadlo „salónním intelektuálům“. Podobná slova ale nadzvedla ze židle poslance Michala Kučeru (TOP 09) z Loun. A poslal Velebovi ostrý vzkaz.

Kalouskův poslanec zúčtoval s Velebou: Lidem neimponují Zemanovy sprostoty
Foto: TOP 09
Popisek: Michal Kučera

Prezident Miloš Zeman o sobě rád říká, že je prezidentem dolních deseti milionů občanů a tuto frázi často opakují i jemu naklonění politici jako předseda SPO a senátor Jan Veleba. Ten také tvrdí, že média hledají další a další možnosti, jak očernit prezidenta a „pražská kavárna“ nenechává na hlavě státu nit suchou. Ale obyvatelé středně velkých měst či venkova údajně smýšlí jinak. Ale není to tak úplně pravda.

„Mýlíte se, senátore Velebo! V Lounech a věřím, že i v dalších našich městech, Vám neskočíme na Vaši snahu rozdělit naši zem a poštvat nás proti sobě. V Lounech nežijí lidé, kterým imponuje vulgární Zemanův slovník, ani jeho alkoholické výstřelky. Prostě jenom nesouhlasíme s rusifikací naší společnosti, ani s posilováním mocenského vlivu Ruska, o které Zeman usiluje,“ vzkázal Kučera předsedovi SPO.

V Lounech, městě střední velikosti, žijí podle Kučery inteligentní lidé, kterým se nelíbí ani Zemanovy sprostoty, ani jeho příklon k Rusku. Poslanec navíc nepochybuje, že podobně o současné hlavě státu smýšlí i občané v dalších městech. 

Komentář Michala Kučery:

Mýlite se, senátore Velebo! V Lounech a věřím, že i v dalších našich městech, Vám neskočíme na Vaši snahu rozdělit naši zem a poštvat nás proti sobě. V Lounech nežijí lidé, kterým imponuje vulgární Zemanův slovník, ani jeho alkoholické výstřelky. Prostě jenom nesouhlasíme s rusifikací naší společnosti, ani s posilováním mocenského vlivu Ruska, o které Zeman usiluje. V Lounech žijí spořádání a inteligentní občané, kteří jednoznačně odsuzují vulgární a proruské chování Zemana, toho času prezidenta České republiky. A jsem si jistý, že to je podobné i v jiných obcích naší republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…