Kalouskův teplický krasavec Feri dostal mail od odsunuté Němky: Češi nás vyhnali miliony, není divu, že nesnáší uprchlíky. Ale vy to stádo přemůžete...

26.12.2015 8:49

Nejmladší český radní Dominik Feri (TOP 09) zveřejnil na svém facebookovém profilu e-mail od údajné Anny W. z Německa, která se zjevně stala obětí divokého odsunu po druhé světové válce a nyní se jí nelíbí přístup Čechů k uprchlíkům.

Kalouskův teplický krasavec Feri dostal mail od odsunuté Němky: Češi nás vyhnali miliony, není divu, že nesnáší uprchlíky. Ale vy to stádo přemůžete...
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Dominik Feri, radní Teplic za TOP 09.

Domnělá Anna W. totiž devatenáctiletému zastupiteli Teplic napsala e-mail, ve kterém se zmiňuje, jak musela se svou rodinou po roce 1945 všeho nechat a kvůli odsunu opustit Chomutov, ve kterém žili. „Tatínkovi to zlomilo srdce. Říkal, že je to, jako by v Komotau (Chomutově) nechal srdce, protože se nemůže jít pomodlit k hrobům dědečka a všech dalších. Maminka byla těžce nemocná a cestu do Bayernu nepřežila,“ napsala Němka politikovi, jehož původ sahá až do Etiopie.

Anna prý nyní sleduje situaci kolem uprchlíků zde v Česku a rovněž ji prý z toho bolí srdce jako kdysi jejího otce, protože podle ní Češi nesnášejí ty, kteří přicházejí ve strachu o život. „Nesnášejí ty, jež přicházejí ve strachu o holý život. Sami přitom vyhnali do bídy miliony a sebrali jim domov,“ napsala Ferimu a požádala ho, aby vytrval ve své práci teplického zastupitele, protože podle ní mladý člověk přemůže i stádo lidí.

Celý text Feriho na Facebooku v autentické verzi:

Přišel mi z Německa silný e-mail k zamyšlení:

„Vazeny pane Feri,

dovolte mi abych se predstavila. Jmenuji se Anna, narodila jsem se roku 36 v Komotau (Chomutov). Tatinek mel blizko k nemeckym socialnim demokratum a s maminkou nikdy neslavili Henleina.

Po roce 45 jsme museli do odsunu. Byt a vsechno jsme tu museli ponechat. Tatinkovi to zlomilo srdce. Rikal ze je to jako by v Komotau (Heimat) nechal srdce protoze nemuze se jit pomodlit uz na hroby jeho dedecka a vsech. Maminka byla tezce nemocna a cestu do Bayern neprezila.

V Nemecko byla bida lide nemeli co jist, obleceni bylo take malo, Nemci rikali ze jsme zradci a nemeli nas radi. Hodne lidi trpelo a po ceste zemrelo a dost zemrelo jeste nez nasedli do vlaku.

Sleduji co se deje v Cesku a boli me z toho u srdce. Nesnasi ty co prichazeji ve strachu o holy zivot. Sami pritom vyhnali do bidy miliony a sebrali jim domov.

Vytrvejte v tom co delate... Mlady clovek premuze i stado lidi.

Man sagt: Geduld bringt Rosen

Ich wünsche Ihnen frohe und gesegnete Weihnachten

Anna W."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jzd

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…