Kameraman Třeštík: Chci, aby všichni měli vakcínu. Lidi se*u, to chápu

24.01.2021 6:09

Kameraman Tomáš Třeštík, syn známé režisérky Heleny Třeštíkové, v rozhovoru pro Prostor X moderátora Čestmíra Strakatého prozradil, že cítí, že toho příliš za život nestihl a moc toho nezanechal. Tento pocit v něm prý vzbuzuje i jeho slavné okolí, v němž figuruje například jeho sestra, politička Hana Třeštíková (za Praha Sobě). Zhodnotil, jak je podle něho sestra úspěšná ve své politické funkci či jaké bylo jeho dětství ve stínu slavné matky a nakolik byl privilegovaným dítětem. Těma se stočilo i k jeho komunikaci na sociálních sítích. „Někoho občas pošlu do p*dele, když mě štve hodně,“ zaznělo.

Kameraman Třeštík: Chci, aby všichni měli vakcínu. Lidi se*u, to chápu
Foto: Repro YouTube reflexcz
Popisek: Kameraman Tomáš Třeštík

Třeštík se rozpovídal o svém životě. Prý nyní již ve svých 42 letech poté, co se stal otcem dvou dětí, začíná cítit, že „už je docela dospělej“.

Ve svém životě je prý obklopen šikovnými lidmi, z nichž jmenoval kupříkladu svoji sestru, zastupitelku Prahy Hanu Třeštíkovou (za Praha Sobě), která dle něj politiku „dělá skvěle“ a tak mu připadá, že toho moc za sebou nezanechal.

Ke svým kritikům a k tomu, že zveřejnil knihu, ve které sdílí hodně věcí, které jim mohou „dát munici“, připojil, že je podle něj lehké „ho mít plné zuby“. „Já lidem, který seru, docela dost rozumím. Sám sebe bych taky sral,“ vyšlo z něj. Plno lidí prý „sere“ například svým chováním a tím, že je materialista.

„Někoho občas pošlu do prdele, když mě štve hodně,“ dodává kameraman, jenž se svým nevybíravým chováním proslavil kupříkladu na jaře loňského roku, když po omezení pohybu lidí v návaznosti na hrozící šíření tehdy nového koronaviru nazval premiéra Andreje Babiše (ANO) „kreténem“.

„Plno lidí mě štve bezdůvodně. Jsou lidi, se kterými bych nešel na kafe jenom proto, že se mi nelíbí, jak se tvářej,“ říká. Mnoho z lidí prý nemusí jeho rodinu či manželku, kterou je spisovatelka, právnička a bloggerka Radka Třeštíková.

Že by byl v dětství privilegovaný a narodil se „se zlatou lžičkou v zadnici“ si nemyslí. Fotografie a film je dle něho něco úplně odlišného a tak na působení na škole jeho matka prý nemohla mít vliv a tvrdí, že ze známosti jeho matky během vyrůstání nijak neprofitoval.

A co by si přál? „Chtěl bych, aby byli všichni naočkovaní a aby lidi okolo mě měli práci, kterou nemají,“ říká s tím, že on sám je spokojen.

Celý rozhovor můžete zhlédnout zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…