Kapelu Ortel obklopil smrad. Doslova

08.01.2016 22:14

Kapelu Ortel, kterou proslavily protimuslimské texty a druhé místo v anketě Český slavík v roce 2015, obklopil smrad. Smrad z kyseliny, která měla překazit koncert kapely plánovaný na Zlínsku. A podařilo se. Ukázalo se tak, že má kontroverzní skupina mimo svých příznivců také řadu odpůrců. Bohužel se díky tomu ocitli čtyři lidé v nemocnici.

Kapelu Ortel obklopil smrad. Doslova
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na akci vystoupil lídr kapely Ortel

V hale, kde se měl konat koncert, je nyní takový zápach, že je ho třeba vyvětrat, což zabere několik dní. Koncert se tedy musí z haly přesunout jinam. Akce i tak proběhne.

„Neznámý vandal v noci ze čtvrtka na pátek zřejmě vystoupal po požárním žebříku na střechu přidružené budovy, následně rozbil okno sportovní haly a do jejích prostor rozlil kyselinu isovalerovou,“ řekl serveru Echo24.cz starosta Březolup Petr Kukla. Čtyři lidé kvůli tomu skončili v nemocnici, na preventivním vyšetření.

Případem se zabývá i policie. Rozbitím okna a rozlitím kyseliny totiž vznikla škoda asi čtyři tisíce korun. Pachatel je zatím neznámý, avšak, bude-li dopaden, hrozí mu pokuta až dvacet tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…