Karel Schwarzenberg ulehl. Těšil jsem se, že se uvidíme v hospodě, litoval přes Facebook

03.10.2018 17:19

Čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg se prý nesmí hnout z postele. Na sociální síti Facebook oznámil, že má zápal plic.

Karel Schwarzenberg ulehl. Těšil jsem se, že se uvidíme v hospodě, litoval přes Facebook
Foto: Twitter
Popisek: Karel Schwarzenberg a Miroslav Kalousek

Osmdesátiletý poslanec Karel Schwarzenberg se podle svých vlastních slov těšil na to, jak se setká s voliči. Ale zradilo ho zdraví. Prý má zápal plic a nesmí se hnout z postele. I z postele ale podporuje starostu TOP 09 Oldřicha Lomeckého, kterého vnímá jako jednoho z nejlepších starostů Prahy. Prahu 1 prý vede rázně.

„Už jsem se těšil, že se dnes uvidíme v sousední hospodě U Zpěváčků. Bohužel jsem onemocněl zápalem plic a nesmím se hnouti z postele. Každopádně podporuji starostu Oldřicha Lomeckého, jednoho z nejvýraznějších starostů Prahy, který svůj obvod vede rázně. Ještě jednou se omlouvám, že nemohu být dnes s vámi, a prosím, pojďme všichni k volbám a podpořme naše kandidátykteří vědí, jak má naše město vypadat. Váš upřímný Karel Schwarzenberg,“ napsal politik.

Není to tak dávno, co na půdě Poslanecké sněmovny ČR Schwarzenberg upadl a volali mu záchrannou službu. Ukázalo se však, že ze svého pádu se brzy zotavil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…