Karel Šíp si vesele pošpásoval s Michaelem Kocábem. Šlo o Hrad i Lejlu

12.10.2015 16:28

Hostem pořadu Karla Šípa Všechnopárty byl bývalý ministr pro lidská práva Michael Kocáb.

Karel Šíp si vesele pošpásoval s Michaelem Kocábem. Šlo o Hrad i Lejlu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michael Kocáb

„To se má tajit. Nemělo se to takhle profláknout,“ reagoval na slova Karla Šípa, že by kandidoval v prezidentských volbách, Kocáb. Kandidovat by však chtěl pouze v případě, že bychom se začali příliš přiklánět k Východu. „Kdyby se zkrátka začala promarňovat sametovka,“ dodal Kocáb.

Podle svých slov by nedělal ani kampaň. „Čím větší kampaň, tím větší jistota, že ten prezident nebude stát za nic,“ doplnil s tím, že takovou kampaň musí někdo zaplatit, a tím pádem mu je daný kandidát zavázán. Důležitý je podle něj pouze program.

Kocáb vzpomínal na Úřad vlády, kde měl jako ministr pro lidská práva svou kancelář. „Neumím si představit, co jsi tam řešil,“ konstatoval Šíp. „Prosadil jsem podpis antidiskriminačního zákona. To byla norma, kterou jsme dlužili Evropské unii,“ odpověděl Kocáb.

„Když ten člověk mluví perfektně česky, nepřijde ti ani to, že je to cizinec nebo míšenec,“ vyjádřil se ke svému vztahu s mluvčí Lejlou Abbasovou, která je míšenkou. S ní má čtvrtého potomka, syna Davídka. „To je tečka za dětmi,“ řekl Kocáb. „Ale tak nikdy nevíš, koho ti přidělí jako tiskovou mluvčí,“ reagoval se smíchem Šíp.

Video shlédnutí ZDE

reklama

autor: vef

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…