Karel Šíp v ČT vyprávěl politický vtip, lidé řičeli smíchy. Ale mělo to dohru

21.02.2018 13:38

Martin Komárek se zase jednou přihlásil o slovo. A znovu to stálo za to. Baviče Karla Šípa v nadsázce označil za ruského krtka nasazeného v České televizi.

Karel Šíp v ČT vyprávěl politický vtip, lidé řičeli smíchy. Ale mělo to dohru
Foto: ČT
Popisek: Karel Šíp

„Ruský krtek zahrabán přímo v srdci České televize? Oblíbený bavič Karel Šíp je podle všeho Putinův muž,“ napsal Komárek na sociální síti Facebook. Narážel na vtip, který Šíp pronesl v pořadu Všechnopárty České televize.

Anketa

O koho by měl Babiš opřít svou vládu? Ať už jakkoliv

1%
hlasovalo: 11682 lidí

„Až donedávna jsem považoval dohady o hybridní válce, kterou proti nám vede Putin, za přehnané. (Ostatně, který hybrid si slovo hybridní válka vymyslel?) Nyní jsem však nanejvýš znepokojen. Důkaz o tom, jak může ruská propaganda proniknout do úvodu vysoce sledovaného pořadu Všechnopárty, mohli vidět diváci na vlastní oči (a kdykoli se mohou ze záznamu znovu přesvědčit),“ podotkl Komárek.

V letadle, které brzy spadne se nacházejí čtyři muži. Basketbalista LeBron James, 45. prezident USA Donald Trump, papež František a dítko školou povinné. Problém je, že v letadle jsou jen tři padáky. LeBron James vysvětluje svým kolegům v letadle, proč by se měl zachránit právě on. „Já jsem nejpopulárnější muž na světě, já se musím zachránit.“ Druhý padák popadne Trump: „Já jsem nejinteligentnější muž na světě,“ taky hup ven. Na palubě zůstane papež František a desetiletý hoch. Papež: „Já už mám život za sebou, zachraň se chlapče.“ Hoch: „Žádný strach, svatý otče, nejinteligentnější muž na světě si vzal školní brašnu.“

Z publika se ozval výbuch smíchu.

VIDEO ZDE

Šíp prohlásil, že vtip sebral ze sociálních sítí. A tady je problém, uvádí exposlanec v nadsázce. Ten vtip prý totiž není ze sociálních sítí. Ten se vyprávěl ještě za minulého režimu. Jen tím nejinteligentnějším tvorem na planetě, který místo padáku popadne školní brašnu, byl tehdy Rus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…