Karolína Peake cestou na výslech: Měla jsem pravdu

19.09.2013 10:56

Karolína Peake je přesvědčena, že kauza Nagyová vysvětluje Nečasovu hysterii poté, co Peake ve funkci ministryně obrany odvolala Vlastimila Picka. Řekla to Novinkám.cz před svou výpovědí na policii. Jestli Picek věděl, že je zneužívána vojenská tajná služba, Peake prý netuší.

Karolína Peake cestou na výslech: Měla jsem pravdu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

Karolína Peake dnes dorazila k výslechu v kauze bývalé spolupracovnice někdejšího premiéra Petra Nečase Jany Nagyové. „Pro mě je celá kauza Nagyové v první řadě vysvětlením toho naprosto neuvěřitelně hysterického chování Petra Nečase poté, co jsem odvolala Vlastimila Picka a udělala některé personální změny na Ministerstvu obrany, za kterými si dodnes stojím a které jsem, pravda, nekonzultovala s Janou Nagyovou," řekla novinářům při příchodu na policii před svým výslechem Peake.

Novinky.cz informují, že prý nechce dělat Pickovi špatné svědomí. To řekla v návaznosti na spekulace, zda Vlastimil Picek měl povědomí o zneužití vojenské tajné služby tehdejší šéfkou kabinetu premiéra. To prý netuší. „Do hlavy mu nevidím a nechci mu dělat černé svědomí,” dodala Peake.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…