Kasl si nedá pokoj: Opět útočí na Babiše a jeho Kleslovou

27.06.2014 10:20

Architekt a bývalý primátor Jan Kasl měl původně stát v čele pražské kandidátky hnutí ANO. V podzimních komunálních volbách ale nakonec povede hnutí s názvem Demokraté Jana Kasla. Exprimátor deníku Právo řekl, že pražskou kandidátku ANO sestavuje Radmila Kleslová a ne Andrej Babiš.

Kasl si nedá pokoj: Opět útočí na Babiše a jeho Kleslovou
Foto: jankasl.cz
Popisek: Exprimátor Jan Kasl

Jan Kasl popsal Právu důvody, proč se rozhodl dále nespolupracovat s pražskou buňkou hnutí ANO. „Dospělo to do stavu, kdy kandidátku do pražského zastupitelstva nesestavuje Andrej Babiš, ale šéfka pražské organizace ANO Radmila Kleslová. Kdo bude ochoten spolupracovat s jejími kmotry, ten se na kandidátku dostane. Připadá mi to šílené,“ vysvětlil Kasl.

Kasla si původně vybral do pozice jedničky pražské kandidátky do voleb do zastupitelstva hlavního města šéf hnutí ANO Andrej Babiš. Exprimátor se ale dostal do ostrého střetu se šéfkou pražské organizace Radmilou Kleslovou. Kasl nechtěl, aby se objevila na kandidátce. Vadilo mu mimo jiné to, že Kleslová působí na radnici v Praze 10, která bývá spojována s vlivným podnikatelem Tomášem Hrdličkou. Kaslovi zase někteří členové hnutí v Praze vyčítali, že není týmovým hráčem. Ze spolupráce proto nakonec sešlo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…