Kašlu na vás! Donald Trump přitvrdil

30.03.2016 14:10

Republikánský kandidát na prezidenta USA Donald Trump ohlásil, že nepodpoří svoje kolegy v jejich kandidatuře. Ti se k němu totiž podle jeho slov chovali velmi nespravedlivě, a proto si jeho podporu nezaslouží. Uvedl tak v úterním rozhovoru pro CNN. Informuje The Guardian.

Kašlu na vás! Donald Trump přitvrdil
Foto: youtube.com
Popisek: Trump: Jeden je lůzr a druhej lhář

Kandidát na amerického prezidenta Donald Trump se rozhodl, že není třeba dostát svému slibu o vyjádření podpory ostatním kandidátům republikánské stáje, pokud by vyhráli nominaci na prezidenta.

V rozhovoru pro CNN Trump jako důvod svého rozhodnutí uvedl, že se k němu establishment „choval velmi nespravedlivě“, a proto zrušil svůj slib, který podepsal loni v září.

Trump tak oznámil v situaci, kdy je manažer jeho kampaně obviněn z napadení. Corey Lewandowski totiž byl zachycen na kameru, jak napadl reportérku pravicového webu Breitbart po tiskové konferenci. Trump se svého manažera zastal tím, že podle něj byla možnost, že u sebe měla reportérka bombu.

Celý text zde

Pro jiné republikánské kandidáty by takové chování jejich manažerů bylo naprosto nepřijatelné. Ted Cruz by svého manažera v daném případě „samozřejmě“ vyhodil, John Kasich taktéž, rozhodně by se jej nezastávali.

Trump se v rozhovoru dále vyjádřil k NATO, které považuje za „zastaralé“, a vyčítal mu, že nebojuje proti terorismu. Uvedl také, že nemá problém s tím, že Japonsko vyvíjí jaderné zbraně, jelikož k jejich rozšíření dojde tak jako tak.

Donald Trump však není jediným republikánským kandidátem, který připustil, že by své stranické kolegy nepodpořil. Se stejnou myšlenkou si totiž pohrávají i Ted Cruz či John Kasich, kteří by zřejmě nepodpořili právě Trumpa, pokud by vyhrál. Ten se na otázku, kdy se naposledy někomu omluvil, dlouze zamyslel a pak uvedl, že své matce za sprostá slova a své manželce za to, že se nechoval „prezidentsky“.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…