Kašlu na vás, vzkázal Vladimir Putin do Francie

11.10.2016 13:52

Analytička Veronika Sušová-Salminen na svém facebookovém profilu konstatuje, že se zase pěkně přiostřuje. Ruský prezident Vladimir Putin totiž zřejmě podle Reuters zrušil návštěvu Paříže plánovanou na 19. října.

Kašlu na vás, vzkázal Vladimir Putin do Francie
Foto: kremlin.ru, tan
Popisek: Vladimir Vladimirovič Putin, prezident Ruské federace

Podle analytičky k tomu došlo poté, co francouzský prezident Francoise Hollande sdělil, že s Vladimirem Putinem bude jednat jen o Sýrii a všechny ostatní části návštěvy zruší. „Putin měl přijet k vysvěcení ruské pravoslavné katedrály a zúčastnit se výstavy ruského umění v Paříži,“ dodává Sušová-Salminen. Kreml však podle jejích slov tento vývoj zatím nepotvrdil.

„Do toho Merkelová zve Hollanda a Putina na jednání opět 19. října v rámci normandské čtyřky,“ konstatuje následně k osobě německé kancléřky Angely Merkelové Sušová-Salminen. „A Ukrajinci si stěžují, že nedostali zatím oficiální pozvání. Všichni mluví o dialogu, ale kde nic, tu nic,“ uzavírá.

Celý příspěvek Veroniky Sušové-Salminen:

Tak se zase pěkně přiostřuje... Putin zřejmě podle Reuters zrušil návštěvu Paříže, plánovanou na 19. října po té, co Holland sdělil, že s Putinem bude jednat jen o Sýrii a všechny ostatní části návštěvy zruší. Putin měl přijet k vysvěcení ruské pravoslavné katedrály a zúčastnit se výstavy ruského umění v Paříži. Kreml tento vývoj ještě nepotvrdil. Do toho Merkelová zve Hollanda a Putina na jednání na opět 19. října na jednání v rámci normandské čtyřky. A Ukrajinci si stěžují, že nedostali zatím oficiální pozvání. Všichni mluví o dialogu, ale kde nic tu nic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…