Kateřina Jacques se rozhorlila: Dana Drábová bude mluvit na Staroměstském náměstí? To je vtip?

26.10.2016 10:39

Konkurenční oslavy 28. října na Staroměstském náměstí mají shromáždit všechny, kterým nekonvenují způsoby prezidenta Zemana a nechtějí se kompromitovat účastí na oficiálních oslavách na Pražském hradě. Pestrost této koalice však očividně mnohým nekonvenuje.

Kateřina Jacques se rozhorlila: Dana Drábová bude mluvit na Staroměstském náměstí? To je vtip?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Jacques

Hlasitě to dala najevo zejména exposlankyně Kateřina Bursíková Jacques. Manželka předsedy strany Les Martina Bursíka totiž se zděšením zaznamenala, že by na Staromáku měla s projevem vystoupit též středočeská kandidátka pořádajícího hnutí STAN a ředitelka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost Dana Drábová.

„Řekněte, že je to vtip,“ prosila na Facebooku exposlankyně. Ta připomněla úspěšné kandidátce starostenského hnutí zejména její „líbačku se Zemanem, Grégrem a dalšími kreaturami“. Narážela tím na „slavný“ polibek Drábové s tehdejším premiérem Zemanem při spouštění jaderné elektrárny Temelín. Ta sama byla Jacques, stejně jako jejímu manželovi, výrazným trnem v oku.

I kdyby prý Kateřina Jacques opomněla tyto hříchy, nedokáže prominout „její angažmá ve prospěch zájmu ruského investora na výrobu jaderného paliva pro české jaderné elektrárny nebo její podlézání ČEZu“.

Někdejší poslankyně za zelené má velký problém s tím, že právě tato dáma má spolu s ní a dalšími tradičními bojovníky proti Zemanovi stát na jednom pódiu. „Má-li Zemanovi připomínat dobré mravy Drábová, je to opravdu úlet,“ myslí si sestra studentské vůdkyně z roku 1989 Moniky Pajerové.

Z FB Kateřiny Jacques:

Dana Drabova mezi recniky na Staromestskem namesti? Reknete, ze je to vtip. Pominu-li libacku se Zemanem, Gregrem a dalsimi kreaturami, pripominam jeji angazma ve prospech zajmu ruskeho investora na vyrobu jaderneho paliva pro ceske jaderne elektrarny nebo jeji podlezani CEZu. Ma-li Zemanovi pripominat dobre mravy Drabova, je to opravdu ulet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…