Kde to, k*rva, jsme? Hřebejk se dopálil, může za to Blatného káva

12.12.2020 10:55

Režisér Jan Hřebejk už se opravdu nakrknul na ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO). „Kde to jsme a co je to za opatření, kurva?“ Někomu chutná kafe z kelímku – a někomu chutná moc.

Kde to, k*rva, jsme? Hřebejk se dopálil, může za to Blatného káva
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Režisér Jan Hřebejk

Na počátku byl tweet serveru Aktuálně.cz, který přinesl citát ministra zdravotnictví Jana Blatného, jenž se v něm pokoušel vysvětlit, proč si nebudeme moci koupit kávu ani čaj do kelímku. Výsledek? Režisér Hřebejk rozpálený do běla! Blatný k opatření řekl: „Není to omyl. Cílem je, abychom nechodili po vánočních trzích a po ulicích s kelímky a jídlem.“

A přiletěl granát: „Co je, kurva, JAKÉMUKOLI ministrovi zdravotnictví do toho, jestli bude někdo na ulici pít kávu z kelímku? Kde to jsme? Co je to za opatření?“ ptá se rozzuřeně režisér.

„To je přeci jen buzerace lidí někým, komu zachutnala moc. Chystejte vakcinaci, chraňte zdravotníky, seniory a učitele, vy kreténi!!“ doporučil politikům Hřebejk a pregnantně tak jistě vyjádřil pocity mnoha lidí, kterým se už dnes zdá, že vláda bude brzy regulovat i jejich vyměšování.

Anketa

Pojedete na Vánoce k příbuzným?

41%
54%
hlasovalo: 13631 lidí
Režisér měl vůbec tento rok na Twitteru napilno. Známé jsou třeba jeho výpady proti šéfovi komunistů Vojtěchu Filipovi z května, kdy se řešila dnes již téměř zapomenuta kauza Koněv. „Každý, kdo umožnil, aby prolhané, vlastizrádné, stbácké, zkurvené prase, bolševik Falmer, byl místopředseda našeho parlamentu, je vinen. Zástupce zločinecké organizace, která svoji zemi vždy jen zrazovala, devastovala a plenila, si dovolí z držky vypouštět lži o vážených občanech,“ spustil Hřebejk v tweetu, kde se podivuje zejména nad Filipovou funkcí místopředsedy Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…