Kde to žijeme? Levicoví extremisté prý podpalují policejní auta. Jako akt pomsty

09.07.2015 9:07

Pět policejních aut skončilo za poslední dva měsíce v plamenech. O útocích v České republice, k nimž se přihlásila extrémní levicová scéna, konkrétně Síť revolučních buněk, informuje server Lidovky.cz. Levicoví anarchisté tvrdí, že se jedná o odvetu za dubnový zásah proti „prvním českým teroristům“, kteří připravovali útok na vojenský vlak.

Kde to žijeme? Levicoví extremisté prý podpalují policejní auta. Jako akt pomsty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Policejní vozy

Přímo před policejními služebnami zapálili žháři vozy v pražských Bubnech poblíž vlakového nádraží a poblíž metra Strašnická. Další vůz hořel v ulici Hostivařská v Praze a dva policejní antony zapálili neznámí pachatelé před čtrnácti dny v Mostě.

Jak uvádí server Lidovky.cz, pár dní po útoku se vždy k němu někdo přihlásí na anarchistických stránkách. Naposledy se na webu Sítě revolučních buněk objevila zpráva: „Nehodláme se s tímto násilím ze strany státu smířit. Budeme proti němu bojovat,“ uvádí.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…