Kdo je křehká a nádherná ona? Karolína? Odcházející Kremlík se na Facebooku vytasil snímkem záhadné ženy na Pražském hradě

23.01.2020 16:15

Končící ministr dopravy za Babišovo hnutí ANO Vladimír Kremlík se tak trochu tajemně rozloučil na Facebooku.

Kdo je křehká a nádherná ona? Karolína? Odcházející Kremlík se na Facebooku vytasil snímkem záhadné ženy na Pražském hradě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Kremlík

„Pražský hrad, tak to je ona. Křehká a nádherná! Díky, že jsem Tě potkal,“ napsal na Facebooku 20. ledna večer. Text přitom doprovodil snímkem nádvoří Pražského hradu se siluetou zjevně mladé ženy focené zezadu. Co tím asi Kremlík myslel? To se snažili vykoumat návštěvníci jeho profilu v diskuzi, která se pod Kremlíkovým příspěvkem rozvinula. Většinově snímek návštěvníci Kremlíkova profilu chválili.

„Gratuluji, Vladimíre,“ napsal Jan Varga. „Přeji hodně štěstí, a ať vám to klape,“ napsal Martin Novotný.

„Nádherná bytost. Gratuluji vám, pane doktore! A kdo je ta nádherná? Pokud to není tajné a netaktní... Děkuji velmi,“ vyzvídal zase právník Gabriel Achour. Diskutér Michal Hodač zase zmínil, že je dotyčná žena či dívka „múza“. „Ve chvílích těžkých, ve chvílích radostí, dlouhých i krátkých, se mají potkávat Múzy inspirace a hned je líp,“ napsal.

 

„Aspoň budeš mít čas na radosti života,“ napsal Kremlíkovi na profil poslanec hnutí ANO a člen hospodářského a kontrolního výboru Roman Kubíček. „Jo, a jinak děkuji za spolupráci. U mě dobrý,“ ocenil jen tak mimochodem Kremlíkovo působení v čele resortu, ze kterého ministr nyní odchází.

Diskutér Petr Vodnář zase ocenil pozornost, kterou Kremlík dle něj v čele resortu věnoval vodní dopravě. „Jinak hlavní prvek vašeho sdělení nyní zde na fcb (pardon, křehká Ona), třeba obrovská síla, zdroj pro smysl všemu dalšímu,“ dodal. „Karolína, a to je pěkné jméno! Moc pěkné jméno...“ napsal posléze Gabriel Achour tajemně, aniž by osvětlil, kde na ono jméno přišel.

 

Kremlíkův konec v čele resortu oznámil v pondělí premiér Andrej Babiš (ANO). Důvodem je předražená zakázka na e-shop na elektronické dálniční známky, v hodnotě 400 milionů korun. Zakázka byla připravena bez řádného výběrového řízení. Podle Babiše Kremlík v otázce této zakázky „manažersky selhal“ (psali jsme více ZDE). Kremlík zakázku obhajoval s tím, že nejde jen o e-shop, ale že je to složitější.   

Kremlíkův bratr Petr na Facebooku jeho konec v čele dopravy, dá se říci, svým způsobem i ocenil. „Bráško, možná jsem rád! Budeš mít víc času na rodinu a doufám, že se trochu přestaneš v životě honit a najdeš víc času i na mě. Mám tě rád, Petr,“ vzkázal na sociální síti.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jok

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…