Kdo jsou levicoví radikálové, zapalující auta? Podle tajných služeb rozmazlení mamánci

09.02.2017 20:34

Německé bezpečnostní složky si posvítily na to, koho lze počítat mezi levicové radikály. A došly ke zvláštnímu zjištění. Zveřejnil je server německého bulvárního deníku Bild. 80 procent radikálů tvoří mladí muži ve věku 18 až 29 let, kteří po demonstraci odejdou domů a dostanou teplou večeři od maminky.

Kdo jsou levicoví radikálové, zapalující auta? Podle tajných služeb rozmazlení mamánci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Devět z deseti levicových radikálů v Německu tvoří mladí muži, kteří se zuby nehty drží sukní svých maminek. Čtyři pětiny z nich útočí nejraději na policisty, ale po útoku odejdou domů, dostanou od maminky teplou večeři a jdou se vyspat. Zprávu německého deníku převzal i český Blesk.

Když o rozcapenosti sluníčkářů nedávno promluvil bloger Paul Joseph Watson, nazývali ho náckem

Tajné služby navíc oznámily, že významně počet politicky motivovaných útoků významně narostl. Mezi roky 2009 až 2013 došlo k více než patnácti stům útoků a hrozivé je, že jde o dvojnásobný počet útoků oproti předchozímu pětiletému období.

Celý článek naleznete zde.

Kromě policistů „mamánci“ rádi napadají pravicové radikály, případně podpalují stojící automobily. Většina zadržených má na kontě jen jeden konflikt se zákonem, ale přibližně deset procent levicových maminčiných mazánků se do střetu se zákonem dostává opakovaně.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…