Kdo to všechno zaplatí, děsí se předseda ODS, když bilancuje sto dní vlády

26.04.2014 15:27

Za snahu náš život více kontrolovat a regulovat kritizuje vládu Bohuslava Sobotky (ČSSD) šéf opoziční ODS Petr Fiala. Napsal to v příspěvku, který dnes zveřejnil na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz u příležitosti sto dnů trvání Sobotkovy vlády.

Kdo to všechno zaplatí, děsí se předseda ODS, když bilancuje sto dní vlády
Foto: Daniela Černá
Popisek: Petr Fiala na besedě s občany v Olomouci

„Místo toho, aby se vláda začala věnovat skutečným problémům občanů České republiky, zásobuje nás různými nápady, jak náš život zbyrokratizovat, více kontrolovat a regulovat,“ posteskl si Fiala a poukázal na to, že vláda neříká, kde na realizaci svých nápadů vezme peníze. „Nejspíše to nakonec draze zaplatíme z našich kapes,“ prorokuje předseda ODS.

Poukázal na neustálé spory mezi premiérem a ministrem financí. Ty podle něj ale občany nezajímají. „Ti chtějí vědět, jak bude vláda bránit dalšímu růstu cen energií, zda vláda bude mít na důchody a zajištění financí do zdravotnictví, kdy klesne historicky nejvyšší nezaměstnanost, či proč vláda dělá kroky vedoucí k nevýhodnému přijetí eura,“ zdůraznil Fiala s tím, že na tyto otázky ani premiér Sobotka, ani ministr financí Andrej Babiš odpovědi nenabízejí.

Celý příspěvek Petra Fialy najdete zde:

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Prof-PhDr-Petr-Fiala-Ph-D-LL-M-10319/clanek/Byrokracii-teto-vlady-nakonec-draze-zaplatime-z-nasich-kapes-32088

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

18:40 Fialovy granáty. 1000 dolarů marže? Babišovo výbušné video

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš nepřestává ve své kritice vlády Petra Fialy (ODS); vzal si na mušku …