Kdo volí lidovce, volí záruku kvality, láká Bělobrádek

09.09.2014 21:55

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek prozradil, proč je v komunálních volbách dobré volit lidovce. Prý i proto, že se nechlubí vládními úspěchy, které ještě nebyly ani schváleny. Narážel tak na předvolební kampaň koaličního partnera - ČSSD.

Kdo volí lidovce, volí záruku kvality, láká Bělobrádek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

„Nepovažujeme za účelné, abychom viseli na billboardech s hesly o tom, co schválila, a v některých případech ani ještě neschválila, vláda. Věříme našim osobnostem ve městech a obcích. V komunální kampani stavíme na konkrétních úspěších a odvedené práci. Kdo volí ve své obci lidovce, volí ověřenou značku. KDU-ČSL je zárukou kvality,“ říká Pavel Bělobrádek.

Na kampaň strana vyčlenila 3,5 milionu korun, a hlavním předvolebním heslem je KOMUNÁLNÍ POLITIK KDU-ČSL = ZÁRUKA KVALITY. Lidovci zdůrazňují, že na komunální úrovni prosazují zodpovědné hospodaření, neboť nemají rádi dluhy. Jako zavedená strana s širokou členskou základnou prý lidovci mají také zkušenosti s čerpáním evropských dotací.Cel

Celý text ZDE

„Jsme jedinou stranou, která dlouhodobě brání rodinné hodnoty. Na celostátní úrovni jsme prosadili snížení daní pracujícím rodičům. Jsme pro zkrácené úvazky. Naší prioritou je zvýšení počtu školek. Námi vedené obce se starají o životní prostředí a hezký vzhled,“ hlásá dále KDU-ČSL.

Lidovci prý také brání vylidňování obcí a starají se o kulturní dědictví i na komunální úrovni. A to i cestou podpory regionálních firem. Tu prý poskytují lidovečtí starostové, neboť dobře vědí, že lidé budou žít tam, kde budou mít práci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

17:40 Největší zločiny. Turek se u Xavera rozjel. Hlavně o tom, kdo ho bude podporovat

Filip Turek je superlídrem koalice Přísahy a Motoristů do Evropského parlamentu, podnikatel a někdej…