Kdysi slavný doktor Sládek si stěžuje na agresivní sluníčkáře. Na Albertově jej prý před nimi musela chránit policie

20.11.2015 20:03

Někdejší šéf radikálních republikánů Miroslav Sládek si na sociální síti Facebook postěžoval na „sluníčkáře“. Jsou to prý „velmi tolerantní lidé“, před nimiž ho musela chránit policie a antikonfliktní tým. Sládek strážcům zákona poděkoval.

Kdysi slavný doktor Sládek si stěžuje na agresivní sluníčkáře. Na Albertově jej prý před nimi musela chránit policie
Foto: Facebook Miroslava Sládka
Popisek: Miroslav Sládek

Miroslav Sládek, politik známý především z devadesátých let minulého století, znovu vstupuje do světla ramp – díky uprchlické krizi. Ocitl se i na akci na Albertově 17. listopadu a bez problémů prošel policejními kordony, na rozdíl od případných odpůrců prezidenta Zemana. Sládek si pochvaloval, že proti sluníčkářům zasáhli strážci zákona.

„Naštěstí členové antikonfliktního týmu Policie ČR, kteří zcela v souladu se svými povinnostmi monitorovali průběh tohoto shromáždění, registrovali vulgární a agresivní reakce účastníků na moji přítomnost a zcela správně vyhodnotili bezpečnostní riziko spojené s mým opakovaným průchodem mezi těmito „tolerantními" lidmi,“ napsal Sládek.

Sládek opakuje myšlenky, které před lety pronášel na adresu Romů. Snaží se prý hájit „bílou populaci“ před přistěhovalci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…