Když on by mohl vyhrát Ortel... Tak radši úplně zrušili Českého slavíka. Vážně

20.09.2018 11:17

Fanoušci Karla Gotta, Lucie Bílé, Kabátů a mnohých dalších zpěváků, zpěvaček a skupin mají letos smůlu. Nebudou moci posílat své hlasy do ankety hudební popularity Český slavík. Jak uvedl médiím Jaroslav Těšínský z pořádající agentury Musica Bohemica, je v plánu pauza na jeden rok.

Když on by mohl vyhrát Ortel... Tak radši úplně zrušili Českého slavíka. Vážně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Gott

„Já sice připravuji změny, ale u realizace už nebudu. Dělal jsem Slavíka víc než dvacet let a to stačí,“ říká Těšínský pro server iDnes.cz. Změny nastávají kvůli kauzám minulých let, kdy se například masivně hlasovalo pro kontroverzní kapelu Ortel a jejího frontmana Tomáše Ortela. 

Původní text ZDE.

Těšínský poukázal právě na problém masivního hlasování a domluvy přes sociální sítě, zároveň však uvedl, že jeho cílem není nikoho předem vylučovat. „Proto se snažíme najít takovou koncepci, aby anketa byla skutečně o hudbě. Není to snadné a vyžaduje to čas,“ podotkl s tím, že věří, že roční pauza anketě neublíží, neboť jde o silnou a známou značku. 

„Tak určitě... Nemůžeme přece podporovat soutěž, kterou opakovaně vyhrávají takoví ideozločinci, jako Hnídek/Ortel, Karel Gott a Lucie Bílá. ... a pokud se nějaká soutěž bude v budoucnu konat, vezmeme si inspiraci ze soutěží ‚Miss‘ a místo kvality zpěvu budeme hodnotit takové ty evropské hodnoty...“ okomentoval pauzu soutěže facebookový profil Konvičkova 7Republika.cz. A Martin Konvička dodal: „Režim je víceméně v koncích. Neví, jak dál. Blbé je, že občané TAKÉ neví, jak dál – a tak si neustále volí do čela všelijaké ANOnisty, Piráty a další variace na téma ‚s EU na věčné časy, až do hořkého konce‘.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…