Klára Samková: Zakázali mi přednášku v knihovně. Že prý jsou Hate Free. Ale já se nevzdám

24.08.2017 7:52

Advokátka Klára Samková na svém facebookovém profilu uveřejnila informaci o tom, jak nebude moci uspořádat besedu v jedné z knihoven, neboť se její názory neshodují s konceptem knihovny Hate Free Culture. Server Blok proti islamizaci pak uvedl, že jde o knihovnu v Litoměřicích. Sama Samková ji nejmenovala.

Klára Samková: Zakázali mi přednášku v knihovně. Že prý jsou Hate Free. Ale já se nevzdám
Foto: archiv
Popisek: Klára Samková

„Tak už jsem oficiálně nenávistník,“ uvedla Samková. „Za příspěvkovou organizaci Knihovnu v ... bych se chtěl Vám i Vašemu spolku tímto velice omluvit, ale bohužel nebudeme moci uskutečnit plánovanou besedu s Vaší předsedkyní paní Klárou Samkovou. Její názory se neshodují s naším konceptem Hate Free Culture,“ citovala z omluvy Samková.

„V daném městě uspořádáme besedu v jiných prostorách... Jen to bude chvíli trvat...“ dodala pak Samková v diskusi.

Anketa

Co by měla udělat ČSSD v prezidentské volbě?

hlasovalo: 8197 lidí

„Mě skutečně velmi mrzí, že mne někdo může považovat za nenávistnici. Ne kvůli mě, ale kvůli tomu obrovskému nepochopení celé věci. Říkat, že když opravdu považuji za zločinný islám, tak nenávidím muslimy, je totéž, jako když se nenáviděli Rusové, protože jsou to komunisti. Že právě Rusové měli nejvíce obětí zavražděných a zničených zločinným komunistickým režimem, to se zapomnělo. Stejně tak se ‚zapomnělo‘, že prvními oběťmi a obyvateli nacistických koncentračních táborů nebyli ani Židé, ani Romové, ani homosexuálové ani Svědci Jehovovi, ale prostě NĚMCI-antifašisti...“ zmínila rovněž Samková.

„Obviňovat kohokoliv i mě z nenávisti vůči lidem kvůli tomu, že oni sami jsou obětí totalitní idelogie, to je teda opravdu vrchol... Hlouposti, ano, hlouposti, nevzdělanosti, neznalosti historie a tupého ideologična...“ uzavřela Samková.

Beseda měla podle serveru BlokProtiIslamizaci.cz proběhnout v litoměřické knihovně Karla Hynka Máchy, kde se běžně konají semináře a besedy. „Když však vedení knihovny zjistilo, že za spolkem Éra žen nestojí eurofeministky, ale odpůrkyně islámu Samková, besedu ihned zrušilo,“ píše server.

Text serveru BlokProtiIslamizaci.cz ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…