Klášterec povede „Soukromník“

26.10.2015 14:42

Klášterec nad Ohří má nové vedení. Starostou se stal zastupitel za Stranu soukromníků České republiky a její člen Štefan Drozd. Novému starostovi již blahopřál senátor Ivo Valenta, zároveň mu přislíbil možnost osobní spolupráce.

Klášterec povede „Soukromník“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tisková konference Strany soukromníků České republiky

Případnou pomoc mu nabídl i předseda strany Petr Bajer, jenž má s komunální politikou zkušenosti – je zároveň místostarostou Holic. Informovala o tom facebooková skupina Soukromníků. Štefan Drozd se tak stal prvním starostou za Stranu soukromníků České republiky. V posledních komunálních volbách v roce 2014 bylo do zastupitelstev obcí, městysů a měst zvoleno na kandidátkách Strany soukromníků celkem 14 zastupitelů.

Na posledním jednání zástupců města byla odvolána Kateřina Mazánková z funkce starostky města, Jaroslav Ježek z funkce místostarosty a Václav Homolka z funkce člena rady města. Novým starostou byl zvolen Štefan Drozd, na křeslo místostarosty nově usedne Josef Suchý. Rada města zůstává sedmičlenná. Kromě starosty a místostarosty zasednou v radě města nově Lenka Kodytková a Vladimír Klíma. Štefan Drozd rezignoval na své členství ve finančním výboru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…