Klaus, Kočárník a Dlouhý půjdou k soudu, vyhrožuje exšéf Poldovky Stehlík

09.01.2014 10:25

Vladimír Stehlík, bývalý ředitel Poldi Kladno, chtěl vstoupit do politiky, aby prý konečně někdo pojmenoval věci pravými jmény a začal je řešit. Se svými politickými ambicemi se na veřejnosti představil už v rámci aktivit Holešovské výzvy, jejímž mluvčím je Slávek Popelka, odpůrce bývalé vlády Petra Nečase. Popelka nyní tlumočí Stehlíkův vzkaz.

Klaus, Kočárník a Dlouhý půjdou k soudu, vyhrožuje exšéf Poldovky Stehlík
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Stehlík, někdejší šéf Poldovky

"Vladimír Stehlík, bývalý šéf Poldi Kladno, vzkazuje: Poslední fungující podnik z mé bývalé společnosti Bohemia Art rozprodává stroje... Zároveň vyzývá odbory KOVO, aby se bránily proti cílené likvidaci našeho průmyslu," píše rebel a velký odpůrce vládního kabinetu Petra Nečase Slávek Popelka.

Bývalého ocelářského magnáta Vladimíra Stehlíka s Popelkou spojuje Holešovská výzva. Popelka je jejím mluvčím, Stehlík na jedné z loňských akcí, které výzva zaštiťovala, ostře vystoupil proti bývalému vedení státu. "Je tu postkomunisticko kapitalistický bordel a my Češi, místo toho, abychom bojovali za změnu a za svá práva, se stahujeme. To se musí změnit. Je třeba tu naši vládní garnituru – a to jak tu současnou, tak i minulé, nakopat do prdele," prohlásil v úvodu svého vystoupení.

Stehlík prý volá k odpovědnosti a požaduje náhradu škody

Popelka se nyní ve svém vyjádření rozepsal o poměrech v ocelárenské společnosti. "Poldi Kladno, která na začátku 90. let byla schopna vyrábět 1800 druhů ocelí ve vysoké kvalitě a za třetinovou cenu ve srovnání s podniky EU, byla za úplatu zlikvidována našimi tehdejšími politiky a následně vykradena konkurenčními Kruppovými zavody," píše aktivista.

"Když Němci odcházeli z vypleněné Poldovky, odkud si odvezli kromě archivu s postupy na výrobu stovek druhů oceli také několik tisíc tun zásob ušlechtilých ocelí, vyvěsili na potupu naši vlajku klínem dolů...," pokračuje Popelka.

A tlumočí i exšéfa Poldi Kladno Vladimíra Stehlíka. "Vladimír Stehlík chce tyto lidi volat k zodpovědnost a požaduje náhradu škody... Byla zmíněna např. jména Dlouhý, Dyba, Kočárník, Klaus...," píše ve svém vyjádření.

Co přesně napsal Slávek Popelka ve svém vyjádření:

Vzkaz šéfa Poldovky

Pozvu je k soudu jako svědky

Vladimír Stehlík bývalý šéf Poldi Kladno, vzkazuje: poslední fungující podnik z mé bývalé společnosti Bohemia Art rozprodává stroje.... Zároveň vyzývá odbory KOVO aby se bránily proti cílené likvidaci našeho průmyslu.

Poldi Kladno, která na začátku 90-tých let byla schopna vyrábět 1 800 druhů ocelí ve vysoké kvalitě a za třetinovou cenu ve srovnání s podniky EU byla za úplatu zlikvidována našimi tehdejšími politiky a následně vykradena konkurenčními Kruppovými zavody. Vladimír Stehlík by uvězněn a vystaven brutálnímu nátlaku. /Např. ho polévali vařící vodou/ Když Němci odcházeli z vypleněné Poldovky, odkud si odvezli kromě archivu s postupy na výrobu stovek druhů oceli také několik tisíc tun zásob ušlechtilých ocelí, vyvěsili na potupu naši vlajku klínem dolů..... Vladimír Stehlík chce tyto lidi volat k zodpovědnost a požaduje náhradu škody..... Byla zmíněna např. jména Dlouhý, Dyba, Kočárník, Klaus...

Tel. V. Stehlík 725 360 063                                                              Slávek Popelka

reklama

autor: adr

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …