Klaus mladší: Zastavte všechny platby k nadnárodním organizacím. A pak vyzval k občanskému odporu proti multikulti výchově dětí

26.05.2017 21:34

Expert ODS pro oblast školství Václav Klaus mladší v rozhovoru pro Reflex.cz prohlásil, že by Česko mělo zastavit veškeré toky peněz z této země směřující k nadnárodním organizacím, OSN počínaje a EU konče. Rodičům dětí školou povinných doporučil, aby se aktivně vzepřeli proti tomu, že jejich děti musí poslouchat přednášky o multikulturalismu.

Klaus mladší: Zastavte všechny platby k nadnárodním organizacím. A pak vyzval k občanskému odporu proti multikulti výchově dětí
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Václav Klaus mladší na besedě v ostravském knihcentru

„Zastavit by se měly veškeré platby nadnárodním organizacím, které dělají aktivní politiku proti zájmům České republiky. Já bych například zastavil platby do fondů EU a posílal peníze (jako kdysi) rovnou českým školám, aby si nemusely poníženě žádat peníze na nesmyslné (už napůl rozkradené) ‚evropské projekty‘,“ vypálil Klaus mladší.

Zato třeba seniorům by prý důchody rád navýšil, když už se u nás dotuje kdejaká pitomost, podotýká Klaus k tomu, proč podporovat lidi, kteří si to zaslouží už tím, že desítky let pracovali v této zemi.

Celý rozhovor naleznete zde

Vedle toho doporučil rodičům, aby se občansky bránili, pokud budou mít pocit, že jsou jejich děti tlačeny k multikulturnímu vnímání světa.

Jedno malé doporučení si neodpustil ani k 45. prezidentovi USA Donaldu Trumpovi. Podle Klause je sice hezké, že Trump vyzývá ke společnému boji proti Islámskému státu, ale možná by nebylo od věci napřed přestat Islámský stát podporovat dodávkami zbraní. A pokud má snad být válkou proti Islámskému státu bombardování ze vzduchu, bez pozemních sil, tak to podle Klause stejně k ničemu nepovede.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …