Klaus se lísal k chartistům, zlikvidoval naše podniky a teď ještě pobuřuje, soptí muž od Paroubka

06.10.2013 19:48

Do bývalého prezidenta Václava Klause se pustil stínový ministr vnitra Miroslav Němec (LEV 21). Podle něj se Klaus vlísal do přízně chartistů a poté přivedl Českou republiku na pokraj katastrofy. Reaguje tak na exprezidentova slova o tom, že bychom měli vystoupit z Evropské unie.

Klaus se lísal k chartistům, zlikvidoval naše podniky a teď ještě pobuřuje, soptí muž od Paroubka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý prezident ČR Václav Klaus

„Když jsem viděl, jak se v revolučních letech 1989/1990 jakýsi, do té doby naprosto neznámý, podivín Václav Klaus, který již v době tzv. ‚totality‘ protekčně studoval za státní peníze v kapitalistické cizině, ‚vlísává‘ do přízně Václava Havla a dalších chartistů, zpozorněl jsem, neboť tento způsob komunikace mi připadal podivný,“ píše Miroslav Němec na webu VašeVěc.cz.

„Jeho ‚kuponová privatizace‘, která zlikvidovala naše, do té doby prosperující výrobní podniky a závody, ba i celá průmyslová odvětví, včetně prosperujícího zemědělství, která si tzv. ‚privatizovali‘ jeho kamarádi z ODS, jeho drzá prohlášení o neexistenci tzv. ‚špinavých peněz‘ a další zločiny, kterých se během svého politického působení dopustil, ač právně nevzdělán, měl by být konečně pohnán k zodpovědnosti, neboť místo toho, aby v úctě k pracujícím lidem smekl klobouk, pobuřuje národ proti Evropské unii,“ stěžuje si plukovník Policie ČR ve výslužbě.

Václav Klaus se podle něj vysápal na nejvyšší posty v ČR díky „chartistickým elitám“, byl premiérem i prezidentem, ale poté ho řadoví lidé vypískali. Nyní má prý tu drzost vyzývat k vystoupení z Evropské unie.

„Evropská unie, která vznikla jako protiklad silných ‚Spojených států amerických‘, které si po pádu SSSR začaly osobovat právo světového supervládce a arbitra, který si může dělat ve světě co chce, udělala řadu chyb. Mnoha státům, včetně České republiky, vzala jejich identitu, chce rozhodovat o místních záležitostech, kterým vůbec nerozumí,“ připouští na jednu stranu Němec.

„Ale vážení, je to společenství zemí, které jsou součástí velké Evropy a pokud nechceme být osamoceným ostrůvkem odporu, jako je např. Kuba na americkém kontinentě, nemůžeme se z této koncepce novodobé Evropy vymanit. Nemůžeme!!!!“ varuje na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…