Klausovec Bednář bude kandidovat za Svobodné do Senátu

02.02.2012 11:06

Ve stranických primárkách byl jako kandidát do Senátu zvolen profesor Miloslav Bednář, pravicový filosof a místopředseda Strany svobodných občanů. Kandidovat bude na Praze 12.

Klausovec Bednář bude kandidovat za Svobodné do Senátu
Foto: facebook
Popisek: Profesor Miloslav Bednář

Místopředseda Svobodných a filosof Bednář je hlasitým kritikem Evropské unie, která podle něho směřuje k socialistické diktatuře a Nicolas Sarkozy a Angela Merkelová smýšlejí neomarxisticky. Svým vývojem dle jeho dřívějších vyjádření pro ParlamentníListy.cz Evropská unie směřuje k rychlému rozpadu.

Jednašedesátiletý Prof. PhDr. Miloslav Bednář absolvoval filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, před listopadem 1989 však z politických důvodů v oboru filozofie nesměl pracovat a živil se také jako prodejce ve výrobním družstvu.

Od roku 1990 po odborné rehabilitaci pracuje ve Filozofickém ústavu Akademie věd ČR a vyučuje také na Filozofické fakultě UK. Dříve byl členem ODS, dnes působí jako místopředseda Strany svobodných občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…