Klausův Hájek odhaluje, kdo a co doopravdy stojí za monstrózní akcí policie

14.06.2013 19:31

Podle bývalého vicekancléře prezidenta Václava Klause Petra Hájka jde v případě policejní monstrakce o státní převrat, který má sloužit k likvidaci politických sil, které jsou nepohodlné Američanům, a k nástupu nových sil, které převezmou moc v zemi.

Klausův Hájek odhaluje, kdo a co doopravdy stojí za monstrózní akcí policie
Foto: Repro Foto: ČT
Popisek: Bývalý vicekancléř prezidenta republiky Petr Hájek v pořadu Máte slovo

„Celá show má smést vládu a nastolit nové politické poměry v zemi. V pozadí je podle všeho především velký byznys a posílení strategických zájmů Spojených států ve střední Evropě,“ píše na svém webu Protiproud.cz Hájek.

Odporná fraška

„Celá ta monstrózní operace v podání stovek policistů byla jen stínohrou a předvolební show. Jejím smyslem je odstranit z politické scény dosavadní hlavní hráče,“ míní Hájek.

Zatčení Petra Tluchoře a dvou dalších „rebelů“ ODS za údajnou „politickou korupci“ je podle Hájka absolutní výsměch politice, neboť všude v západních „demokraciích“ jsou obdobné politické obchody naprosto regulérní součástí politiky.

„Případ šéfky premiérova sekretariátu pak už nese stopy špatné operety zcela jednoznačně: Vojenské zpravodajství prý na její 'pokyn' sledovalo její milostnou sokyni, manželku premiéra. A zřejmě dosáhla svého, neboť Petr Nečas těsně před pučem oznámil rozvod. Aniž známe podrobnosti, je nepochybné: Pokud nemá policie v rukou důkazy o nějakém jiném 'činu' paní Nagyové, jde o odpornou frašku. Stejně jako není možné, aby někdejší poslanci, v případě, že se jejich kauza vůbec dostane k soudu –  nebyli osvobozeni. A případ Jany Nagyové je ve skutečnosti maximálně případem toho, který její 'pokyn' vyslyšel. V její pravomoci totiž nic takového nebylo – proto ani nemohla svou pravomoc zneužít,“ píše dál Hájek.

Policejní totalita

Hájek se též pozastavuje nad tím, že policie si nechala otevřít bankovní schránky. Odtud a z mnoha dalších míst odnesla údajně spoustu peněz a kdovíkolik kilogramů zlata. „No a co? Kde jinde by měli mít podnikatelé peníze a zlato, když ne v bance nebo doma? Jenže represivní orgány státu v rukou pučistů nám tím chtějí ukázat, že už mohou všechno. Že již nikde nemáme svůj majetek v bezpečí. Na spoustu politiků a podnikatelů tato 'lekce strachu' nepochybně zapůsobí. Je však čistým projevem nastupující policejní totality,“ míní bývalý vicekancléř.

A kdo za tím vším podle Hájka stojí? „Nejvyšší státní zástupce Zeman, ale hlavně nejvyšší pražská státní zástupkyně Bradáčová, jsou patrně hlavními viditelnými postavami pučistické operety. Za nimi v přítmí stojí ti, které nikdy neuvidíme: zámořští zájemci o dostavbu Temelína a jejich výkonné tajné služby. Vše nasvědčuje tomu, že celá kauza byla spuštěna překotně. Spouštěcím mechanismem byla návštěva Petra Nečase v Moskvě a jeho relativně seriózní jednání s ruskými partnery,“ míní Hájek.

„Státní zástupce Ištvan a jeho kolegové se jako pouhé 'regionální' figurky propíchli hned na první tiskovce. Řekli jim asi, že budou za hvězdy – a oni se tak skutečně chovali. Nevídaná suverénnost, touha být ve světle reflektorů, před kamerami – to byl patrně jejich hlavní motiv. Sklízet mediální slávu jako paní Bradáčová. Po prvních slovech je však jasné, že vidíme epizodní postavičky s předem napsanými 'štěky'. Všichni společně jsou neviditelnými nitkami spojeny s Andrejem Babišem. Směr je zcela jasný. Miliardář chce se svým politickým hnutím proniknout do Parlamentu a do vlády, aby tak lépe ošetřil své podnikatelské zájmy,“ myslí si Hájek.

Láska, Janeček, Babiš

Hájek dále upozorňuje na roli expolicisty a advokáta Václava Lásky a miliardáře Karla Janečka. Svou roli má podle Hájka i Andrej Babiš: „Miliardář chce se svým politickým hnutím proniknout do Parlamentu a do vlády, aby tak lépe ošetřil své podnikatelské zájmy – nejen předlužené firmy.  K tomu ostatně směřuje i jeho snaha koupit Blesk, Reflex a další tiskové aktivity Ringiera a Springera v naší zemi. Ví, že ve skutečnosti vládnou média.“

 „V druhém plánu jde nejen o změnu politické mapy po příštích volbách: Především současně o odstranění ODS, ale možná i Miroslava Kalouska – jak tento bystře zaznamenal, protože tentokrát není součástí či inspirátorem hry,“ píše Hájek.

  • Celý komentář Petra Hájka čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…