Kmoníček, Tomský, řidič kamionu. Jílková se vrací, tématem je migrace

20.10.2016 13:02

Dnešní vydání pravidelného diskusního pořadu Máte slovo bude probírat téma „zvládne Evropa migrační vlnu jako celek, nebo se má Česko spoléhat samo na sebe?“. Hosty moderátorky Michaely Jílkové bude řada osobností, ale i několik řadových občanů.

Kmoníček, Tomský, řidič kamionu. Jílková se vrací, tématem je migrace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

Z osobností to bude především ředitel zahraničního odboru Kanceláře prezidenta republiky Hynek Kmoníček. Do studia jsou pozváni také politolog a knižní nakladatel Alexander Tomský, europoslanec Luděk Niedermayer (TOP 09), Tomáš Pojar, bezpečnostní expert, prorektor CEVRO institutu, středoškolský pedagog ze Staré Boleslavi Petr Bahník, člen občanské iniciativy D.O.S.T., Jakub Houžva, výkonný manažer nadnárodní společnosti, Yaser Daniel Reizk, egyptský novinář a překladatel.

Širokou veřejnost budou zastupovat Leoš Frank, řidič kamionu, který s ním jezdí po Evropě, a Jan Kubinec, pracovník ostrahy objektu z Chebu.

Pořad Máte slovo vysílá program ČT1 dnes od 21:30 hod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

7:43 Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj před pár dny sdělil členům NATO, že Ukrajina potřebuje minimá…