Kohout na hnojišti. Vnucoval nám černochy až do postele, čílí se Martin Koller nad posledním vydáním pořadu Jílkové

15.06.2015 12:01

Analytik Martin Koller měl po několika dnech od vysílání pořadu ČT Máte slovo s Michaelou Jílkovou potřebu vyjádřit se k vystoupení jednoho z protagonistů posledního vydání. K uprchlíkům a imigraci se emotivně vyjadřoval vysokoškolský pedagog Milan Kohout. „Pan profesor nám vnucoval africké černochy málem až do postele, ale ve své vlastní posteli doma určitě žádné nemá. Tedy ukázkový humanista a multikulturalista, jakých se najde dost i u nás,“ píše Koller.

Kohout na hnojišti. Vnucoval nám černochy až do postele, čílí se Martin Koller nad posledním vydáním pořadu Jílkové
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Kohout na hnojništi

Ukaž mi, koho si pozveš, já ti povím, kdo jsi. Takto by se dal okomentovat nejdivočejší aktér čtvrtečního pořadu Máte slovo. Profesor Kohout, bývalý chartista vyučující v USA vzbudil svými názory, sice evidentně bludnými, ale o to hlasitěji a primitivněji vyjadřovanými, opravdové nadšení. Avšak málokdo si pořádně uvědomil, co a v jakých souvislostech vykládá.

K průběhu posledního pořadu Michaely Jílkové více ZDE

Kohoutovým „moudrům“ zapáleně sekundoval reprezentant úrovně části českého vysokoškolského studenstva, který se evidentně snažil hlasitým povykováním získat nějakou formu profesorské přízně. Rozhodně nechci v této souvislosti nijak připomínat profesorův výkřik: „a proč vám vadí muži.“

KOMENTÁŘ Daniela Veselého pro ParlamentníListy.cz, kde autor vyzývá ke vstřícnosti vůči uprchlíkům, čtěte ZDE

Tipoval bych načesaného hošíka podle uřvanosti, nevalných znalostí a přerostlé arogance na aktivistu nějaké „nezávislé“ neziskovky s kapsami plnými červených karet a doma vyvěšenou tibetskou vlajkou vedle fotky Stepana Bandery. Pravděpodobně oslavoval arabské jaro při demonstracích před syrskou a libyjskou ambasádou. Ostatně paní Jílkové nebyl schopen odpovědět ani na třikrát opakovanou základní otázku. Zapáleně prosazoval neomezenou imigraci, ale co s imigranty nevěděl. Přitom imigrantů je u nás už plno, rómské rodiny za Slovenska hledají ubytování, ale on pravděpodobně nemá doma žádné. Značný rozpor mezi řečmi a praxí. Tím by pana profesora asi nepotěšil.

Ale strejda Schapiro mu možná za ideovou pevnost a veřejnou podporu amerických zájmů nabídne nějakou vysokoškolskou stáž, nejlépe u pana profesora. Nebýt listopadu, nadějný hoch by pravděpodobně studoval na nějaké sovětské univerzitě a jako svazácký funkcionář nás v televizi přesvědčoval o potřebnosti proletářského internacionalismu a pomoci revoluční Africe.

Při profesorské estrádě jsem si vzpomenul především na známou postavu českého folklóru, a to dohazovače z opery Prodaná nevěsta. Pan profesor nám vnucoval africké černochy málem až do postele, ale ve své vlastní posteli doma určitě žádné nemá. Tedy ukázkový humanista a multikulturalista, jakých se najde dost i u nás. Vy si to užívejte v praxi a já za to budu v závětří brát peníze. Vzorová ukázka pokrytectví amerického věrozvěsta. Káže druhým o multikulturalismu, a kdyby si měl podat ruku s černochem, půjde si ji za rohem dvakrát umýt desinfekcí.

Zde je třeba připomenout několik souvislostí. Kdyby budoucí pan profesor vylezl kdysi na americkém pobřeží jako černý pasažér s čepicí ozdobenou rudou hvězdou, plackou s Leninem na klopě a marxovými spisy v ruce, lišil by se od tehdejší americké společnosti daleko méně, než afričtí takzvaní běženci od současných Evropanů. Přesto by ho americké imigrační úřady nekompromisně poslaly, odkud přišel, případně na nějakou dobu do chládku a s doživotním zákazem vstupu na území USA. A on nám doporučuje, abychom si brali do rodin běžence, kteří se dostali do Evropy ilegálně, bez víza, vzdělání, znalosti jazyka, vstupních dokladů a zdravotního osvědčení, možná i civilizovaných hygienických návyků, etnicky cizí, nábožensky nepřátelské a možná i napojené na teroristy a narkomafii.

Budoucí profesor přišel do USA jako křesťan, s určitým vzděláním, pravděpodobně věděl, jak se používá mýdlo, kartáček na zuby a toaletní papír a určitě hlasitě souhlasil s americkou domácí i zahraniční politikou. Dostal možnost pracovat, získal občanství a má se dobře. Přitom ve čtvrtek v České televizi otevřeně nadával na svoji novou vlast a urážel ji. Ne, že by USA neměly podíl na politickém a bezpečnostním rozvratu v Africe i jinde. Ale od takového člověka je to ukázkový příklad arogantní nevděčnosti k zemi, kam kdysi přitáhl s holým zadkem. A to je evidentní vlastnost mnoha imigrantů přivandrovalých do Evropy. Stačí se rozhlédnout po Francii, Itálii i Německu.

Takže sám pan profesor je ilustrativní ukázkou nejen úpadku amerického školství a celého státu, který se nás pokouší ovládnout cestou TTIP, ale především jasným varováním před imigranty, dokonce i civilizovaně vypadajícími.


 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Koller

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…