Kolaborant a zrádce Kolář. Vy té „spodině“ nesaháte ani po kotníky, vzkázal starostovi poslanec

05.04.2020 8:15

„Kolaborant, co si nechával platit z veřejných peněz propagační články do Playboye,“ neudržel se předseda hnutí SPD Tomio Okamura poté, co starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) prohlásil, že radnice využila stavu nouze k odstranění sochy Koněva, aby zabránilli protestům „spodiny“.

Kolaborant a zrádce Kolář. Vy té „spodině“ nesaháte ani po kotníky, vzkázal starostovi poslanec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Kolář

„Starosta Prahy 6 Kolář z TOP 09 nazval lidi spodinou. Řekl, že vedení Prahy 6 jednalo o odstranění sochy maršála Koněva tajně v noci a záměrně využili mimořádná opatření, aby zabránili protestům spodiny. Co dodat k tomuto pánovi?“ pozastavuje se předseda hnutí SPD nad jednáním starosty.

„Řeknu jasně, že v naší historii se objevovali kolaboranti a zrádci zájmů státu a národa,“ pokračuje, s tím, že zatím se takoví lidé vždy dočkali spravedlivého soudu historie, a někdy nejen historie.

„Může se stát, pane starosto, že vás občané této země jednou vyzvou k odpovědnosti i za tento čin,“ upozorňuje Okamura. „To, co nazýváte spodinou, jsou lidé, kterým nesaháte ani po kotníky. Řekl bych, styďte se, ale to je pro elitáře cizí,“ poukazuje na vládnoucí koalici na Praze 6, která sestává z TOP 09, ODS, STAN a KDU-ČSL.

Pak nezapomněl zmínit ještě jednu perličku. „Kolář se v minulosti mimo jiné veřejně ‚proslavil‘ tím, že zneužil 50 tisíc korun, když za něj na jeho pokyn městská část zaplatila z veřejných peněz jeho sebepropagační článek v pánském časopise Playboy,“ dodává Okamura. Poté, co to prasklo, uhradil Kolář prý peníze ze své kapsy zpátky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…