Koluje VIDEO: Bohuslav Sobotka potkal obyčejného občana...

01.06.2017 9:38

Blíží se volby, a tak sociální sítě zaplňují nejrůznější videa z předvolebních kampaní. Koluje však také jeden ze starších záznamů, na němž předseda ČSSD Bohuslav Sobotka hovoří s rozčíleným občanem a snaží se mu vysvětlit, co vše pozitivního tato vláda zařídila.

Koluje VIDEO: Bohuslav Sobotka potkal obyčejného občana...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý premiér Bohuslav Sobotka

"Miliony dáváte neziskovkám. Miliony dáváte na migranty," vyčítal starší muž premiérovi. "Myslíte těm neziskovkám, kteří poskytují sociální péči, starají se o seniory, o zdravotně postižené," reagoval premiér. 

Muž se však rozčiloval i nad tím, jak se mají Romové v místě, kde on sám bydlí. "Za to může váš zbytečný ministr Dienstbier," láteřil. "My zvyšujeme minimální mzdu. Naše vláda nejvíc zvyšuje minimální mzdu za posledních deset let. Právě proto, aby lidé, kteří pracují, aby měli vyšší příjmy než lidé, kteří jsou na sociálních dávkách," podotkl Sobotka. 

"Vy nevíte, co je práce. Vy jste hned po škole šel do politiky," pustil se pak premiér do občana. "A vy si myslíte, že to není práce? Dvanáct hodin denně řešit problémy?" zeptal se Sobotka. Muž mu však vynadal, že se hlasuje o nesmyslech. "Že jsme třeba přidali zdravotně postiženým lidem? Že jsme zvýšili minimální mzdu? Že jsme přidali důchodcům? To jsou podle vás nesmysly? Vy budete zřejmě volič hnutí TOP 09 nebo ODS," zaútočil premiér. 

Anketa

Byla česká média lepší, když je vlastnili zahraniční investoři, zejména z Německa?

11%
89%
hlasovalo: 4249 lidí

Muž pak ještě pokračoval útoky v souvislosti s referendem z EU a NATO. "Evropská unie pro nás nic dobrého neudělala," řekl muž. Podle něj je na tom Velká Británie lépe, než byla. "Nesouhlasím s vámi, přišli bychom o stovky tisíc pracovních míst," reagoval Sobotka. 

Video najdete ZDE.

Sociální demokracie dlouhodobě v průzkumech veřejného mínění zaostává za hnutím ANO Andreje Babiše. V posledním zveřejněném modelu agentury Focus by opět vyhrálo hnutí ANO se ziskem 28,5 procenta, druhá ČSSD by měla 17 procent. Obě strany si ale po nedávné vládní krizi pohoršily.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…