Koluje děsivé VIDEO: Babiš je kun*a a zaslouží střelit do palice

07.03.2017 6:30

Věci nevídané slibuje kulturista Filip Grznár, který zveřejnil několik videí, v nichž vyhrožuje tím, že svrhne celou vládu. Nejprve se ale chce ve čtvrtek setkat s ministrem financí Andrejem Babišem.

Koluje děsivé VIDEO: Babiš je kun*a a zaslouží střelit do palice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí ANO Andrej Babiš

„Vy malí lidé země české, vy verbeži bezcenná,“ takto „mile“ začíná Grznár jedno ze svých videí. „Ve čtvrtek se pravděpodobně budu scházet s Andrejem Babišem, respektive budu mít tu možnost se s ním osobně potkat. Pochopitelně ji využiju. No a rozehrajeme velkou hru,“ slibuje kulturista.

Tvrdí, že svým chováním není Čech. „Jsem lepší než vy, a proto vám pomůžu. Abyste měli nějakej vzor, jak se to má dělat, když se vám něco nelíbí. A jak se to má dělat, když se chcete postavit těm nejvyšším představitelům země české. Sledujte, uvidíte nevídané věci,“ prohlašuje mnohoznačně Grznár.

Anketa

Podporujete Babišovo EET v současné podobě?

57%
43%
hlasovalo: 3076 lidí

V dalším videu přitvrdil. Jeho slovník překypuje těmi nejostřejšími vulgaritami. Nejprve to schytají ti, které považuje za „podělané ubožáky“: „Přátelé, kamarádi. Vzhledem k tomu, co vám chci říct, vy mrdky zkurvený, vole. Všichni jste jenom podělaný ubožáci. Extrémně mě udivuje, že když někdo tady veřejně na veřejné síti vystoupí proti tomu praseti Babišovi, že to je zmrd, a všichni máte jenom plnou hubu keců, vole. Jenom, vole, plnou hubu keců,“ stěžuje si Grznár.

Následně nepřímo vyhrožuje Babišovi zastřelením: „A když s tím někdo vystoupí a má koule, vole, a řekne na veřejnosti, že Babiš je kunda a zasloužil by střelit do palice, vole, tak vy se všichni poserete, začnete plakat, ježíšmarjá, to jsi přehnal, Filipe, to bude mít dohru. Ano, bude to mít dohru. Proto jsem to taky dělal, aby to mělo dohru. Já prostě toho zmrda dostanu, vole. To si piš,“ prohlásil kulturista.

Na závěr si klade ještě trochu vyšší cíl, než je jeden ministr: „A celou vládu svrhnu, už mě to sere, vole. Mě nikdo okrádat nebude. A zvlášť ne ubožáci s plným korytem a pupkem. Mrdky, jdu po vás!“ dodal Grznár.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…