Komárek se místo hlasování o rozpočtu slunil ve Španělsku. Od Babiše to nejspíš schytá

07.12.2013 11:27

Nově zvolený poslanec hnutí ANO, bývalý novinář Martin Komárek, si namísto hlasování o rozpočtu ve sněmovně vyjel na dovolenou do Španělska. Všímá si toho deník Mf DNES a uvádí, že Andreji Babišovi Komárkův výlet vadí. Právě Babišovci se holedbali tím, že jdou do politiky „makat“.

Komárek se místo hlasování o rozpočtu slunil ve Španělsku. Od Babiše to nejspíš schytá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Komárek

Jedním z poslanců, kteří se nezúčastnili hlasování o státním rozpočtu, byl Martin Komárek z hnutí ANO. Odjel do Španělska a deníku Mf DNES řekl, že vedení klubu o jeho cestě vědělo a omluvilo ho. Předsedovi ANO Andreji Babišovi se však Komárkova absence nelíbí.

Na Komárkův výlet prý upozornila fotografie na Facebooku Komárkovy přítelkyně. Ta prozradila, že poslanec namísto schvalování rozpočtu odpočívá ve španělské Malaze.

Redakce iDnes.cz prý poslance za hnutí ANO oslovila s dotazem, proč na důležitém hlasování chyběl. "Je to soukromý prodloužený víkend, který jsem si objednal dříve, než byla svolána schůze k rozpočtu," odepsal prý politik v SMS zprávě. Komárek se obhajuje také tím, že prý žádal předsedu klubu ANO o svolení s tím, že cestu zruší, kdyby byla jeho účast ve sněmovně nutná.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …