Komediante! Věc umělce, kterého vám nabízí Kalouskova partaj, pokračuje

08.02.2018 6:44

Herec Oldřich Navrátil bude kandidovat do senátu. Přemluvila ho k tomu strana TOP 09. Populární umělec se o křeslo v horní komoře parlamentu utká v Třebíči. Reakce na kandidaturu se objevily nejen na facebookovém profilu TOP 09, ale i zpravodajství FTV Prima.

Komediante! Věc umělce, kterého vám nabízí Kalouskova partaj, pokračuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herec Oldřich Navrátil

Předseda strany TOP 09 Jiří Pospíšil si kandidatury Oldřicha Navrátila podle svých slov pro server iDNES.cz váží. „Pan Navrátil je dlouholetý podporovatel TOP 09, má stejné hodnotové zakotvení jako naše strana, prozápadní směřování, obrana svobody a demokracie,“ uvedl Pospíšil. Podle něj jsou tyto hodnoty ohroženy, i proto chce Navrátil kandidovat. 

Populární herec, například představitel Vendelína Bajzy ze seriálu Bylo nás pět, se již projevil před prezidentskými volbami, kdy veřejně podpořil Pavla Fischera. 

Původní text ZDE.

A právě na postavu pana Bajzy „útočil“ Tomáš Svoboda na facebookovém profilu TOP 09. „Bláboly o tom, že herec má hrát, jsou mimo. V senátu máme i inženýra Velebu a nikdo nekřičí, že se má starat o prasata, a ne o politiku,“ napsal Svoboda a zastal se toho, že na původní profesi nezáleží.  

Na serveru TOP 09 pak diskutoval i Ivan Krejčí, který si myslí, že by herci měli hrát a do politiky nepatří. 

Anketa

Chcete referendum o setrvání v EU?

92%
8%
hlasovalo: 20634 lidí

„No bude to náročné, protože na Vysočině je hodně podporovatelů Zemana. Ale Oldřich je známá persona a třebíčský patriot a jeho chalupaření v Přibyslavicích je sympatické. Takže ať se daří a slušnej člověk je senátorem,“ napsal pak Vladimír Finda.  

„Ledaže půjde Kalousek hrát starýho Bajzu a kníže Zylvara. Ale zase proč ne?? Když tam můžou být hokejisté, skokan na lyžích, proč by do chodu této země neměl kecat ještě zkušený herec (tím ovšem nemyslím ani Stropnického, ani Jandáka)??“ dodal David Dawe na profilu TOP 09. 

Na Emila Nádeníčka z filmových Básníků si pak vzpomněla Radomíra Rakusová. 

Na serveru TV Prima si pak mnozí fanoušci nebrali servítky ještě více, mnozí jej pak nazývali komediantem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…