Komentátor o kuloárech: Policie by se mohla zastavit i u lidí z ČSSD

13.06.2013 15:55

Komentátoři týdeníku Reflex Bohumil Pečinka a Petr Kolář nevylučují, že se bude zatýkat dál, a to nejen v ODS. Ohrožena je i ČSSD, protože tato strana je s kmotry spojována úplně stejně.

Komentátor o kuloárech: Policie by se mohla zastavit i u lidí z ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: V dopoledních hodinách proběhl v Praze policejní zásah ve vile Ivo Rittiga

“Klíčovou otázkou je, jaké politické strany budou do této aféry zapleteny. Podle informací Reflexu má jít kromě pětice lidí, o nichž se všude píše, také o zhruba tři desítky dalších. Podle našich informací se má zatýkat do večera a je pravděpodobné, že to dneškem neskončí, takže důsledkem může být nabourání celého systému stran, jak se profiloval od listopadu 1989,” myslí si Pečinka.

Duo Jan - Jan

Podle Koláře by se policie mohla zastavit i u některých sociálních demokratů. “Mluví se třeba o Miroslavu Janstovi, jehož spojení s Romanem Janouškem už kdysi nazval expremiér Mirek Topolánek 'duo Jan - Jan'. Praha je malá a baví se tu kde kdo bez ohledu na politický dres,” napsal Kolář.

Faktem ale i tak podle něj je, že největší problémy má ODS. Kolář si není jist, že se z takové rány největší politická strana může vzpamatovat. “Šance pro dosud neokoukané subjekty tu tedy jistě bude. Nesázel bych ovšem tolik třeba na 'Svobodné', jako spíš na lidi, strany či hnutí, o nichž je dnešní číslo Reflexu,” uvedl komentátor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…