Komentátor se baví: TOP 09 sama sobě uštědřila „vpich Drábkem"

12.04.2014 10:23

Komentátor Petr Kamberský se v sobotních Lidových novinách podivoval, co to provádí TOP 09, a to v souvislosti s exministrem práce a sociálních věcí Jaromírem Drábkem z této strany, jenž je prý pro voliče ztělesněním korupce.

Komentátor se baví: TOP 09 sama sobě uštědřila „vpich Drábkem"
Foto: Daniela Černá
Popisek: Jaromír Drábek

Jaromír Drábek se ve čtvrtek stal mluvčím TOP 09 pro evropské záležitosti a ačkoli proti němu sám autor komentáře nic nemá, považuje tento krok, řekněme, za sebevražedný. Proč? „Pro voliče je pan Drábek ztělesněním korupce, necitlivosti a zpackaného projektu sKaret,“ podotýká.

Pro voliče totiž není podstatné, že před soudem dnes nestojí samotný ministr, ale jen jeho náměstek Vladimír Šiška, jemuž Drábek plně důvěřoval. Nejdřív se zdálo, že si byla Drábkova obrazu u voličů vědoma i TOP 09, takže ho nepostavila do čela kandidátky pro eurovolby, ale teď udělala chybu, když na něj znovu vsadila.

A aby toho nebylo málo, udělala prý ve stejný den ještě druhý „sebevraždený" krok. Tentokrát měl „vpich do vlastní končetiny" spáchat poslanec Daniel Korte, když vyzval k odstoupení ministryni spravedlnosti Helenu Válkovou. Podle Kamberského je pozoruhodné, že se taková koncentrace politického amatérismu podařila zrovna TOP 09, která je jinak „takřka vtělením marketingu a image, která značně překrývá samotný obsah".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…