Komik Kraus rýpe: Zakládám Krausovce, stranu, která zvrací z politiků

20.08.2013 21:45

Když existuje Strana práv občanů – zemanovci, mohla by vzniknout i Strana nepřátel politiků – Krausovci. Ironicky to navrhuje herec a moderátor Jan Kraus. Strana by prý byla pro každého, komu je ze současné nabídky politiků na zvracení.

Komik Kraus rýpe: Zakládám Krausovce, stranu, která zvrací z politiků
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

„Václav Klaus se prý možná vrátí do politiky. Převezme možná nějakou stranu, jedno jakou a ta prý by si dala do názvu ‚Klausovci‘. Bez ohledu na důvěryhodnost této zprávy - dávání jména do názvu strany mě zaujalo už u zemanovců,“ píše Jan Kraus na svém webu.

Podle něj jsou strany s podobnými názvy akorát druhem „servilní idiocie lidí, kteří touží po vůdci, kultu, prostě po svém Stalinovi“.

„Zeman s Klausem jsou představiteli českých politických ikon. V civilizaci by neobstáli, protože jeden krade, druhý chlastá. Ovšem - tohle obojí je právě spojuje s velkou porcí české masy,“ dodává Kraus.

Zvažuje tak, že by mohl založit Stranu nepřátel politiků – Krausovci. Byla by pro lidi, kteří nechtějí do politiky, ovšem nemají koho volit, protože ze současné nabídky jim je na zvracení.

„Samozřejmě předpokládám, že názor budeme mít všichni jenom jeden: ten můj. Na cokoli. Mohu vás uklidnit, názorů mám naštěstí dostatek. A budou-li nás ostatní považovat za idioty - tím lépe! Bude jednoznačné, že do politiky patříme!“ uzavírá Kraus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…