Komunista Ondráček vyzval k debatě o pravých chlapech a obraně země. A hned ho srazil Dolejš

29.04.2016 17:12

Poslanec KSČM Jiří Dolejš se dnes na Twitteru vysmál svému stranickému kolegovi Zdeňku Ondráčkovi. Ten totiž psal status o krizi současné vlády, nutnosti zajistit bezpečnost národa a také o tom, jak funguje pravý chlap. Podle Dolejše se ale chlap pozná úplně jinak, než si myslí Ondráček.

Komunista Ondráček vyzval k debatě o pravých chlapech a obraně země. A hned ho srazil Dolejš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Dolejš

Poslanec KSČM Zdeněk Ondráček byl ve svém nedávném statusu velmi kritický k současné vládě a společnosti a vyčítal jí, že se nestará o naši bezpečnost. Navrhl tedy, že je nutné ji vzít do vlastních rukou a začít něco dělat.

„Nevěřím totiž, že se můžeme plně spoléhat jen na Policii ČR, popř. pomoc několika stovek vojáků. Bude jich málo,“ bědoval Ondráček a zpochybnil i to, že by pomohl nábor nových rekrutů.

„Muži a chlapi jaksi chybějí. Kdo by se dnes chtěl válet v bahně, mít na nohou pevnou obuv tři a více dní a ještě k tomu poslouchat povely. Být mužem není IN,“ napsal Ondráček s tím, že dnešní „IN“ muži mají „řádně vyholené podpaží, hruď a další části těla,“ případně se dokonce „veřejně hlásí mezi bukvice“.

„Nedostatek opravdových chlapů už přiznávají i samotné ženy,“ tvrdil Ondráček a ptal se: „Kdo nás tedy bude bránit?“ Dodal, že chce vyvolat diskusi o tom, zda nezačít zakládat domobranu a jak.

„Kolega promine, ale chlapák se nepozná, že smrdí a nadává na ‚bukvice‘, ale že se chová fér a statečně,“ jednoduše Ondráčkovi připomněl jeho spolustraník Dolejš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…