Komunistka má radost ohledně bohumínského usnesení: Konečně se ČSSD rozsvítilo

07.11.2013 15:28

Komunistická poslankyně Miloslava Vostrá se raduje, že se ČSSD pomalu rozsvěcí v hlavách. Na severní Moravě totiž sociální demokraté navrhli zrušit tzv. bohumínské usnesení, které ČSSD zapovídá spolupráci s komunisty na vládní úrovni. Podle Vostré ČSSD pochopila, že jí k úspěchu nestačí bombastická reklamní kampaň.

Komunistka má radost ohledně bohumínského usnesení: Konečně se ČSSD rozsvítilo
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

„Rozhodně to nebude shoda s naším programem, který v mnoha případech kopírují. Plamenná slova Michala Haška `s komunisty nikdy` i za předpokladu, že s komunisty dlouhodobě spolupracuje v rámci Jihomoravského kraje, to asi také nebudou. Patrně se někomu z pánů rozsvítilo v hlavě a po letošních volbách si uvědomili, že jejich oslnivé preference byly pouhopouhým snem. Občany nepřesvědčily ani oranžové billboardy s obličejem Bohuslava Sobotky, kterými ovinuli celou republiku. Můžeme si říct, škoda peněz, pánové,“ vzkazuje komunistka.

Vostrá má za to, že přední představitelé ČSSD žijí v Praze odtrženi od života běžných občanů v krajích. V předčasných volbách ale zjistili, že předkládání slibů už voličům nestačí. Alespoň moravskoslezská ČSSD prý prozřela a vede i ostatní regiony k tomu, aby začaly zase myslet na občany. Možná se k tomu sociální demokracie rozhodne již tuto neděli na zasedání ústředního výkonného výboru a začne vyjednávat o budoucí vládě. Pokud ne, občané budou velmi zklamaní, varuje komnunistická poslankyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…